"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Καταγγελία για την παρουσία της Χ.Α. στο Δ.Σ. Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν  ζεσταίνεις το αυγό του φιδιού  στη μασχάλη , κάποτε αυτό θα σκάσει και δε θα διστάσει να σε τσιμπήσει.
 

 

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας  για την ανοχή της πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου στην εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Καλαμπάκας καταγγέλει σε όλους τους δημότες του Δήμου μας, την απαράδεκτη στάση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και την ανοχή από τη Δημοτική Αρχή και τις παρατάξεις της μειοψηφίας, να δίνουν το λόγο στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις του ΔΣ  , για να χύσει το δηλητήριο του ρατσισμού της μισαλλοδοξίας και της ξενοφοβίας.

Τους δίνετε ο λόγος με τη δικαιολογία ότι παρευρίσκονται και μιλάνε «σαν πολίτες», ενώ παραδέχονται την ένταξή τους στη φασιστική οργάνωση. Κρεμάνε το φασιστικό σακάκι στον προθάλαμο της αίθουσας συνεδριάσεων και εισέρχονται «σαν απλοί πολίτες».

Θέλουμε να επισημάνουμε σε όσους ανέχονται τους λύκους που φοράνε προβιά, ότι ζεσταίνουν στη μασχάλη τους το αυγό του φιδιού, που όταν σκάσει δεν θα διστάσει να τσιμπήσει και τους ίδιους.

Η ανοχή τους αυτή πηγάζει από την σφοδρή επιθυμία είσπραξης ψήφων και η χρησιμοποίηση τους σαν εκλογική πελατεία στις εκάστοτε εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές «κοσμούσαν» τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων παρατάξεων, χρυσαυγίτες.

Η τελευταία παρουσία των χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο(04- 4-2017) σχετίζονταν με την πληροφορία ότι πρόκειται να εγκατασταθούν στην περιοχή μας πρόσφυγες και θα χαλάσει η πιάτσα της Καλαμπάκας,το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών, καθώς και η τουριστική εικόνα της πόλης μας. Ρωτάμε όλους αυτούς, γιατί αυτοί οι δύστυχοι μετανάστες παράτησαν τη χώρα τους,τα υπάρχοντα τους, τις οικογένειες τους ότι πολυτιμότερο είχαν, πεθαίνοντας στο δρόμο για το άγνωστο. Κουβέντα για την εγκληματική πολιτική των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της EE μαζί και της χώρας μας που τους δίνει γη και ύδωρ και συμμετέχει στο έγκλημα διάλυσης κρατών για να αρπάζουν τον πλούτο τους. Αιματοκυλούν λαούς σπέρνουν το θάνατο, φέρνουν ανεργία, εντείνουν την εκμετάλλευση των εργαζόμενων όλου του κόσμου ,δημιουργώντας φτώχεια εξαθλίωση μαζική μετανάστευση.  Ο ιμπεριαλισμός  είναι ο εχθρός των λαών όλου του κόσμου,

Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος με τον ιμπεριαλισμό και τους υπηρέτες του πρέπει να τα βάζει και όχι με τα θύματα της πολιτικής του, τους μετανάστες.

Εμείς σαν «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» αρνούμαστε να πάρουμε μέρος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. όταν συμμετέχουν χρυσαυγίτες και καλούμε τους συμπολίτες μας να απομονώσουν την εγκληματική ναζιστική οργάνωση και όσους της κάνουν πλάτες.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 04-4-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης