"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Καταγγελία Σωματείων Εργαζομένων ΕΑΣ Τρικάλων και Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ για το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εμείς οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ καταγγέλλουμε το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων για την κατάπτυστη και παραπλανητική ανακοίνωση    με την οποία αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, την εμμονή του με τις δουλειές μας και τις ζωές μας.

Είναι οι ίδιοι που πριν από μερικά χρόνια προεξοφλούσαν λουκέτα ταυτιζόμενοι με εκείνους που δεν ήθελαν την Ένωση και το ΤΡΙΚΚΗ στα πόδια τους. Είναι οι ίδιοι που μόλις η ΕΑΣΤ ανέκαμψε λούφαξαν αδυνατώντας να κρύψουν την απογοήτευσή τους.

Είναι οι ίδιοι που απογοητεύθηκαν από την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στην ΤΡΙΚΚΗ και την ομαλοποίηση της μισθοδοσίας στην Ένωση και βγήκαν τώρα χωρίς λόγο και αφορμή, με άκυρη ανακοίνωση να παραπλανήσουν στοχεύοντας στη δημιουργία πρόσκαιρων αρνητικών εντυπώσεων.

Είναι οι ίδιοι που παρότι στο συνδικάτο τους έδωσαν ένα βαρύγδουπο τίτλο «αυτό του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών» εμμονικά ασχολούνται μόνο με την Ένωση και το ΤΡΙΚΚΗ αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους δόλιες προθέσεις.

Οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ εκπροσωπούνται γνήσια από τα δικά τους Σωματεία. Δεν έχουν ανάγκη κανένα αυτόκλητο «συνδικάτο πατερούλη» που μάταια προσπαθεί να υπονομεύσει το μέλλον και επομένως τις εργασίες των  εργαζομένων και το μόχθο των  παραγωγών.

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣ Τρικάλων

Θωμάς Παπαγεωργίου

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ

Σωτήρης Τσιαφίτσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης