"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Καταγγελία του Σωματείου Λογιστών ν. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική και εκδικητική συμπεριφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ Π. ΓΚΟΥΜΑ ΟΕ ενάντια στον γραμματέα του Σωματείου Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Ν.Τρικάλων, Νίκο Γεραγόρη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συνάδελφός μας είχε απολυθεί για την συνδικαλιστική του δράση. Η αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και , πρόσφατα, τα αρμόδια δικαστήρια έκριναν παράνομη και καταχρηστική την απόλυση του εργαζόμενου και με βάση την δικαστική απόφαση πρέπει να γίνει ανάκληση της απόλυσης από πλευράς του εργοδότη.

Ο εργοδότης Γκούμας Αναστάσιος, όμως, ενώ δέχτηκε τον εργαζόμενο στη δουλειά, στην ουσία αμφισβητεί ακόμη και τη δικαστική απόφαση και προσπαθεί να τον ωθήσει σε οικιοθελή αποχώρηση, αφήνοντας τον χωρίς αντικείμενο εργασίας, υβρίζοντας τον από την ημέρα της επαναφοράς του στην εργασία και χθες τον προπηλάκισε , φτάνοντας στο σημείο της απόπειρας ξυλοδαρμού.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της αρμόδιας Επιθεώρησης Εργασίας και του Υπουργείου Εργασίας , ώστε:

-να δοθεί οριστική λύση για τον συνάδελφο μας με την εφαρμογή των νόμων βάση της οποίας εκδόθηκε και η δικαστική απόφαση

-να μην καταλήξουν πάλι οι παραπάνω αρμόδιες υπηρεσίες σε συμβουλευτικού – συμβιβαστικού τύπου αποφάσεις, μεταθέτοντας την λύση στα πολιτικά δικαστήρια.

Δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές ενάντια στο συνάδελφό μας και προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχθούμε τη συνέχισή τους , όπως και την εμφάνισή τους απέναντι σε κάθε συναδέλφους και κάθε εργαζόμενο.

Καλούμε τους εργαζόμενους των Τρικάλων και τα σωματεία τους , καθώς και κάθε φορέα του λαϊκού κινήματος να τις καταδικάσει.

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές!!!

Όπως δεν λυγίσαμε μέχρι σήμερα έτσι δεν πρόκειται να λυγίσουμε μπροστά σε κάθε τρομοκρατική απόπειρα!!!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης