"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Καταγγελία τρικαλινών καθηγητών – δασκάλων για το «κρυφτούλι» του Λοβέδρου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κοινή ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσαν τα δύο ΔΣ των συνδικαλιστικών οργανώσεων εκπαιδευτικών στον νομό Τρικάλων, εναντίον του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου. Η καταγγελία είναι σαφής: ο υπουργός, παρότι είχε αφεθεί να διαρρεύσει πρόγραμμα επισκέψεων σε σχολεία του νομού, δεν πήγε πουθενά. Και είναι αλήθεια ότι όλο το πρωί της Πέμπτης, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι, έψαχναν να βρουν τον υπουργό, για να καλύψουν την έλευσή του. Ισως ο υπουργός να φοβήθηκε και την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕΤ και Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών στο Μουσικό Σχολείο, χθες το μεσημέρι. Πάντως, η ανακοίνωση είναι σαφής:
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ε.Λ.Μ.Ε.Τ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

Τρίκαλα, 2/10/2014
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τα Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. και του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων καταγγέλλουν την απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργού Παιδείας, κ. Ανδρέα Λοβέρδου να μην πάει σε κανένα από τα σχολεία του νομού μας(με εξαίρεση το Δημοτικό Σχολείο Πύλης) που ο ίδιος είχε ανακοινώσει επίσημα ότι θα επισκεπτόταν. Αντ ́ αυτού προτίμησε να παίξει κρυφτούλι, προσβάλλοντας την εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της (εκπαιδευτικούς-μαθητές-γονείς), οι οποίοι τον περίμεναν για να συζητήσουν τα προβλήματα παιδείας.
Γιατί κρύβεται άραγε ο κ. Λοβέρδος; Ποιον και τι φοβάται; Ποιος άραγε ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψής του στο Νομό; Ας απαντήσει αν έχει το πολιτικό ανάστημα.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.Τ.
και Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης