"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

«Καταρρέει» πριν καν αρχίσει η European Super League: Σίτι, Τσέλσι, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα έτοιμες να αποχωρήσουν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Τσέλσι, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να αποχωρήσουν από τους «12» και δεν θα συμμετέχουν στην European Super League.

Οι πρώτες φήμες για αποχώρηση ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης με τους οπαδούς της Τσέλσι να διαμαρτύρονται έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ πριν τον αγώνα με την Μπράιτον ζητώντας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποσύρει την ομάδα από την European Super League.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που εξέφρασαν την αντίθεση τους ήταν και το διοικητικό της στέλεχος, Πετρ Τσέχ. Τελικά, σύμφωνα με το Skynews, η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την European Super League.

Το βράδυ της Τρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι επίσης φέρεται να ενημέρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, στον απόηχο έντονων αντιδράσεων από την μεριά των οπαδών της ομάδας.

Είναι ενδεικτικό ότι ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της European Super League και είχε ζητήσει από τους διοικούντες, να εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση. «Εάν με ρωτάτε γιατί έχουν επιλεγεί αυτές οι ομάδες, δεν ξέρω τον λόγο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα όπου η προσπάθεια δεν σχετίζεται με την επιτυχία, η προσπάθεια δεν φέρνει ανταμοιβή. Δεν είναι άθλημα όπου η επιτυχία είναι ήδη εγγυημένη ή δεν είναι άθλημα, στο οποίο δεν έχει σημασία η ήττα.

Γι’ αυτό το είπα πολλές φορές, θέλω τον καλύτερο ανταγωνισμό, τον ισχυρότερο δυνατό ανταγωνισμό, σαν αυτό που υπάρχει στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι δίκαιο όταν μία ομάδα αγωνίζεται, αγωνίζεται, αγωνίζεται, φτάνει στην κορυφή και δεν μπορεί να προκριθεί σε μια διοργάνωση, γιατί η επιτυχία είναι ήδη εγγυημένη για μερικές ομάδες. Αυτό δεν είναι άθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως τον δρόμο της αποχώρησης από τους «12» αναμένεται να ακολουθήσει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ εντείνονται τα σενάρια για απόσυρση και της Μπαρτσελόνα που είχε εισχωρήσει υπό την προϋπόθεση ότι η νέα «ομάδα» θα παραμείνει ενωμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης