"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Κατερίνα Παπακώστα “Η Καλαμπάκα εκλέγει την πρώτη γυναίκα βουλευτή της Ν.Δ”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμα δυναμική ομιλία προς τους Καλαμπακιώτες και επίσκεψη στους εμπορικούς δρόμους και την λαϊκή αγορά της τουριστικής πόλης περιελάμβανε η σημερινή προεκλογική δραστηριότητα της Κατερίνας Παπακώστα με την κλεψύδρα να αδειάζει μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου. 

Αρχικά η υποψήφια βουλευτής περπάτησε στο κέντρο της Καλαμπάκας, όπου χάθηκε στην κυριολεξία στις αγκαλιές του κόσμου που της ευχήθηκαν καλή εκλογή την Κυριακή. Χαμόγελα και ευχές έλαβε σε εγκάρδιο κλίμα και από τους καταστηματάρχες της περιοχής που τρέφουν μεγάλες προσδοκίες από την Τρικαλινή πολιτικό, αναφορικά με τα διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

Ενθουσιώδες ήταν το κλίμα για την Κατερίνα Παπακώστα και κατά την επίσκεψη της στην λαϊκή αγορά. Η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με τους παραγωγούς δηλώνοντας πως είναι στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται για το μεροκάματο σε συνθήκες πλήρους απαξίωσης του αγροδιατροφικού τομέα.

Η αυλαία της σημερινής περιοδείας της Κατερίνας Παπακώστα στην Καλαμπάκα έπεσε με μια εντυπωσιακή σε παλμό και όγκο ομιλία της προς εκατοντάδες Καλαμπακιώτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα “Νίτσα Λιάπη.” Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για μια περήφανη Ελλάδα που θα δώσει ευκαιρίες και προοπτική σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης