"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

“Κατσικάκι kids” της ΤΡΙΚΚΗ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το “Κατσικάκι kids” είναι η νέα σειρά προϊόντων της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ η οποία  εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των επιδορπίων για παιδιά καινοτομώντας με  ολόφρεσκο κατσικίσιο γάλα από κοπάδια της ορεινής Θεσσαλίας.

Η ιδέα ήταν πράγματι καινοτόμα. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Τους αξίζει, λοιπόν  ό,τι καλύτερο και στα επιδόρπια. Τους αξίζουν επιδόρπια με ολόφρεσκο κατσικίσιο γάλα προκειμένου να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα που τους παρέχει αυτό, καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, είναι πιο εύκολο στην πέψη του, είναι πιο πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, όπως πρωτεΐνες και ασβέστιο, εμφανίζονται λιγότερες αλλεργίες στα παιδιά που το καταναλώνουν κ.α.

Το κατσικίσιο γάλα που χρησιμοποιείται για το “Κατσικάκι kids” συλλέγεται από κοπάδια που βόσκουν στη μοναδική χλωρίδα της ορεινής και ημιορεινής Δυτικής Θεσσαλίας. Είναι η πλούσια ενδημική χλωρίδα της περιοχής που κάνει τη διαφορά και στο ολόφρεσκο κατσικίσιο γάλα της ΤΡΙΚΚΗ. Είναι από το όρος Κόζιακας και τη γύρω περιοχή που κατά την παράδοση,  ο αρχαίος θεός της ιατρικής Ασκληπιός, έπαιρνε τα βότανα για τις θεραπείες του.

Το “Κατσικάκι kids” της ΤΡΙΚΚΗ δεν είναι μόνο υγιεινό αλλά και απολαυστικό  στη γεύση του.  Διατίθεται σε τέσσερις γεύσεις. Βανίλια, μπανάνα μπισκότο, μπανάνα και φράουλα, οι οποίες γίνονται ήδη ανάρπαστες από μικρούς αλλά και μεγάλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης