"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Καύσωνας για… «Γκίνες» – Δείτε τις θερμοκρασίες-ρεκόρ για το Σαββατοκύριακο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο υδράργυρος παίρνει την ανηφόρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει στις κλειστές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας τους 40 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός με τη θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 36 έως 38 βαθμούς. 

ο σκηνικό του καύσωνα θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου, ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας έρχεται από την κεντρική Eρώπη ενα σύστημα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας!

Ο καύσωνας που θα αρχίσει να πλήττει από σήμερα την Ελλάδα ενδέχεται να αλλάξει δραματικά τα στατιστικά που υπάρχουν για τον καιρό.  

Για το Σάββατο προβλέπονται: Εως 38 βαθμοί στην Τρίπολη, έως 37 βαθμοί στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης , 39 βαθμοί στην Άρτα, έως 36 στο Αργοστόλι, έως 40 στην Σπάρτη, 39 βαθμοί στη Λαμία, 41 βαθμοί στη Λάρισα στις 15:00 το μεσημέρι.

Για την Κυριακή: Εως 44 βαθμοί μέγιστη στη Λάρισα  στις 12 το μεσημέρι, έως 42 στην Αθήνα, 40 στην Σπάρτη, έως 38 στον Αγιο Νικολαο της Κρήτης,  42 στην Πάτρα, εως 42 στην Καλαμάτα, έως 35 στη Θεσσαλονίκη,  40 στη Λιβαδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης