"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων – Κοπή πίτας με δώρα, διαγωνισμό και πολύ κέφι

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Κινηματογραφικές συναντήσεις, τεστ, κέφι και συζήτηση ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, με αφορμή την κοπή της πίτας. Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση – πόλος έλξης (καθώς είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση κάθε έτους στα Τρίκαλα), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016 στο φιλόξενο cine café του μύλου Ματσόπουλου.

Εμφάνιση pita2.JPGkin. lesxh pita

Τα μέλη της Λέσχης, μιας από τις μακροβιότερες στη χώρα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, αγωνιώντας για το φλουρί, που έκρυβε ως δώρο, εξαίρετους βιβλιοστάτες σε μορφή μπομπίνας. Το κέφι ανέβηκε, όταν ο διαγωνισμός άρχισε: έπρεπε κάθε παρέα να μετάσχει σε ένα παιχνίδι μνήμης και ταχύτητας, καθώς δόθηκαν φάκελοι με ανακατεμένες λέξεις από τους τίτλους ταινιών που προβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Οι πιο μνήμονες και γρήγοροι, κέρδισαν σφηνάκια, προσφορά του cine café, ενώ οι μουσικές του Θανάση Σγούρου ανέβαζαν το κέφι και θέρμαιναν την ατμόσφαιρα.

kin lesxi pita 3

Η όμορφη εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, στις 21:00, με τη γενική συνέλευση και τις εκλογές για νέο ΔΣ κι στις 21:45 για την προβολή της υπέροχης νορβηγικής ταινίας «Το κορίτσι με τα πορτοκάλια».
Καλή χρονιά σε όλους! Με όμορφες και χαρούμενες στιγμές, με ακόμη καλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες!
Το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης