"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Κι αν βρείτε καμία φούντα… έρχεται η αστυνομία να την δώσουμε» – του Κώστα Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αυτά τα λόγια εισέβαλε ο Δήμαρχος Βόλου και οι λοιποί παρατρεχάμενοι του στο αυτοδιαχειριζόμενο, από τους κατοίκους της Κοινότητας Σταγιατών, παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού.

Η τοπική αυτοδιοίκηση όμως δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά ως μέσο για ανάπτυξη και ευημερία κάθε Δήμου.

Σύμφωνα με τις αρχές της Δημοκρατίας και της νομιμότητας οι κάτοικοι των Σταγιατών έχουν ευθύνη και οφείλουν να αντιδράσουν αν δεν συμφωνούν με την απόφαση για την ιδιωτικοποίηση της πηγής του χωριού τους.

Αρνούμαι να δεχτώ πως όποιος έχει την εξουσία στα χέρια του και είναι εκλεγμένος, έχει και το δικαίωμα να εκφοβίζει μια οργανωμένη συλλογικότητα. Αυτά ανήκουν σε παλιότερες εποχές, που τις έχουμε πληρώσει ακριβά.

Παρακολουθώντας την εν λόγω ανάρτηση, μονολογούσα πόσο σημαντικό είναι το χρέος των πολιτών να τους αντιπροσωπεύουν σωστοί και ικανοί αυτοδιοικητικοί.

Και αυτή είναι ευθύνη κάθε δημότη αν θέλει να προκόψει ο τόπος του.

 Μην ξεχνάμε πως την ίδια ώρα, η ΕΥΔΑΠ και το Υπουργείο Υποδομών σχεδιάζει την παραχώρηση σε ιδιώτες του 80% του εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος της ΕΥΔΑΠ, δηλαδή του συστήματος που φέρνει στην Αθήνα το νερό της.

Ο πάντα επίκαιρος Βίλχεμ Ράιχ είχε γράψει «Φοβάσαι την κριτική, όσο και τη δύναμη που σου υποσχέθηκαν. Αλήθεια, πώς σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου;»

Τι να πει κανείς; Δύσκολα συναντάς ευγενείς ανθρώπους με ιδανικά στις μέρες μας.

https://www.youtube.com/watch?v=PK7fD0IUyvQ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης