"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

ΚΚΕ : Πάει πολύ  τα  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

            Το αποκαλούμενο «αναπτυξιακό»  συνέδριο κυβέρνησης και περιφέρειας τελείωσε, η κουστωδία υπουργών και παραγόντων   έφυγε από τη Θεσσαλία , όμως τα προβλήματα παραμένουν εδώ και οδηγούν στο διαρκές μάτωμα του λαού της περιοχής

Σε μια προσπάθεια να αποκρύψει τη σκληρή πραγματικότητα ο πρωθυπουργός λανσάρισε και επίσημα από το   4ο “αναπτυξιακό συνέδριο” το νέο παραμύθι της “δίκαιης ανάπτυξης”.  ‘Όμως , οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι συνταξιούχοι, δεν ξεχνάνε ότι αυτά τα τελευταία  10 χρόνια της κρίσης γεννήθηκαν μετά από μια περίοδο  καπιταλιστικής ανάπτυξης, την οποία πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι , οι κεφαλαιούχοι   ό,τι έχασαν αρχικά από την κρίση, γρήγορα το αναπλήρωσαν και κέρδισαν πολλαπλάσια, με την πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε και το περίφημο «αναπτυξιακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία» για την ανασυγκρότηση των  μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων στην περιοχή μας δούλεψε , για ν’ αυξηθούν τα κέρδη τους  με «μπίζνες» και στη Θεσσαλία .  

 Κανένα προπαγανδιστικό περιτύλιγμα του πρωθυπουργού, του τύπου “ή θα υπάρχει «δίκαιη ανάπτυξη» ή δεν θα υπάρχει καθόλου – θα κάνω το 5ο μνημόνιο το μνημόνιο της ευτυχίας” δεν μπορεί να κρύψει ότι τα χειρότερα για τα λαϊκά στρώματα είναι μπροστά μας. Όσο και να προσπαθούν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαδώσουν ότι εργάζονται για το καλό μας η πραγματικότητα μέσα στους χώρους δουλειάς είναι αμείλικτα σκληρή για τους εργαζόμενους. Γι’ αυτό πάει πολύ τα Τρικαλινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ, κομπάζοντας ότι νοιάζονται για τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών , όταν με την πολιτική τους έχουν καταπατήσει κάθε έννοια κοινωνικού δικαιώματος, όταν έχουν κάνει την πιο βρώμικη δουλειά για να ξελασπώσουν το εκμεταλλευτικό σύστημα απ’ την κρίση του.  

            Δίκαιη ανάπτυξη σ’ ένα άδικο εκμεταλλευτικό σύστημα δεν υπάρχει.

Λύση Υπάρχει. Βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης μέσα από τα σωματεία , τις επιτροπές αγώνα , τους συλλόγους , τις ριζοσπαστικές συσπειρώσεις Αυτοί που λένε ότι η μαζική- ταξική πάλη είναι ξεπερασμένη και   αναχρονιστική και τη συκοφαντούν,  είναι αυτοί που έχουν συμφέρον τα πράγματα να μείνουν όπως είναι σήμερα.

 Λύση υπάρχει. Στην ένωση σε μια μεγάλη Κοινωνική Συμμαχία των εργατοϋπαλλήλων, των μικρών επαγγελματιών, των μικρομεσαίων αγροτών. Στον αγώνα που στοχεύει τον αληθινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και στη εξουσία τους. Βρίσκεται στο δρόμο της συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής για να φύγουν απ’ τη μέση  αυτοί που λυμαίνονται τον πλούτο που παράγει ο εργαζόμενος λαός

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης