"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Κλειστά τα Δικαστηρία λόγω εκλογών

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Κλειστά θα παραμείνουν τα Δικαστήρια των Τρικάλων από την ερχόμενη Τετάρτη 21 Ιανουαρίου έως και τις 28 του μηνός, λόγω των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Το Δικαστικό Μέγαρο θα βρίσκεται σε ρυθμό εκλογών, δεδομένου ότι η επικύρωση των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από τις κάλπες των 312 εκλογικών τμημάτων του νομού, θα γίνει από το Πρωτοδικείο Τρικάλων, το οποίο είναι και το καθ’ ύλην αρμόδιο για την επίσημη ανακοίνωση της σταυροδοσίας των 74 υποψηφίων που κατέρχονται στο Νομό Τρικάλων.

Για το λόγο αυτό και με στόχο να υπάρξει ομαλή διεξαγωγή της ψηφορίας θα χρειαστεί να παραμείνει κλειστό για τρεις (3) μέρες το Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του ορισμού των δικηγόρων που θα εργαστούν ως δικαστικοί αντιπρόσωποι στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Η διαδικασία θα γίνει από τον Άρειο Πάγο ο οποίος αύριο Πέμπτη θα κληρώσει τους δικηγόρους εκείνους που κατέθεσαν αίτηση για να εργαστούν την Κυριακή των εκλογών ως δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Και από το Πρωτοδικείο Τρικάλων υπέβαλαν αίτηση 236 δικηγόροι-μέλη του δικηγορικού συλλόγου, ενώ υπήρξαν και 50 δικηγόροι που κατέθεσαν αίτηση εξαίρεσης από την διαδικασία των εκλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης