"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Κοινωνική προσφορά γαλακτοκομικής εταιρίας στον Δ. Λαρισαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το «ΘΕΣ Γάλα Πιες» στηρίζει τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων ενώ διαθέτει και δωρεάν γάλα για την στήριξη 110 άπορων οικογενειών

Σε μια εξαιρετικά σημαντική προσφορά προς τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων καθώς και άπορες οικογένειες της Λάρισας που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προχώρησε ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων «ΘΕΣ Γάλα Πιες».

Ειδικότερα ο Συνεταιρισμός προσφέρει δωρεάν γάλα για την κάλυψη των αναγκών των 25 βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για όλη τη φετινή χρονιά. Επίσης προσφέρει  γάλα για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών 110 απόρων οικογενειών της Λάρισας, που είναι καταγεγραμμένες στη λίστα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υποστηρίζονται απ΄ αυτό.

Στην ιδιαίτερη σημασία της απόφασης του συνεταιρισμού αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και ο πρόεδρος του “ΘΕΣ Γάλα Πιες» κ. Θανάσης Βακάλης.

Ειδικότερα, ο κ. Βακάλης αναφερόμενος στις αποφάσεις της διοίκησης του Συνεταιρισμού, σημείωσε πως «ευελπιστεί να συμβάλλουν κατ΄ ελάχιστο  στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία των παιδικών σταθμών της Λάρισας.»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, αφού μετέφερε τις ευχαριστίες του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και της δημοτικής αρχής προς τη διοίκηση του Συνεταιρισμού,  χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα θετική η είδηση της στήριξης των δομών του δήμου από ένα οργανισμό που προωθεί τον συνεταιρισμό και το πνεύμα της αλληλεγγύης.

Ο κ. Δεληγιάννης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή για την ομαλοποίηση της κατάστασης στους παιδικούς σταθμούς, μετά και την προκήρυξη για την κάλυψη 68 θέσεων με δίμηνες συμβάσεις.

Τόνισε δε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση τους αλλά και για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα τους. Με τη συμπαράσταση πολιτών και οργανισμών και εταιρειών όπως το ΘΕΣ Γάλα, πιστεύουμε ότι θα δώσουμε στον Λαρισαίο πολίτη το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που χρειάζεται.

Αμέσως μετά ο κ. Βακάλης παρέδωσε συμβολικά μια κάρτα (κλειδί) στον κ. Δεληγιάννη. Αυτός άλλωστε θα είναι και ο τρόπος διανομής του γάλακτος στους παιδικούς σταθμούς, σε καθημερινή βάση.

Όπως τονίστηκε στο πλαίσιο των δηλώσεων, το «ΘΕΣ Γάλα Πιες» θα διαθέσει περίπου 7 τόνους γάλακτος, ενώ το οικονομικό όφελος για το Δήμο ανέρχεται περίπου στις 10.000 ευρώ, εάν συνυπολογιστεί και η προσφορά προς τις 110 οικογένειες που συνδράμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Εκτός των κ.κ. Δεληγιάννη και Βακάλη, στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων  ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κων. Τσιαούσης, οι διευθύντριες Πρόνοιας κ. Ευθ. Ζιώγα και Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και από την πλευρά του συνεταιρισμού ΘΕΣΓΑΛΑ παρέστησαν επίσης ο κ. Γιώργος Σδάνης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς,  Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς, Γενικός Διευθυντής Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς και Ανδρέας Χαρδαλούπας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης