"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Τομεάρχη του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βουλευτή της ΝΔ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, ο οποίος επισκέφτηκε και το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.
Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καλαμπάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ο Βουλευτής Τρικάλων ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ, οι πρώην βουλευτές ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ, ο πολιτευτής ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΟΥΤΑΣ, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΥΤΟΥΔΗΣ και ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ν.Ο. Τρικάλων ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τρικάλων ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΙΤΣΑΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ, ο υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων της ΝΟΔΕ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΚΑΣ, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τρικάλων ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων ΘΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΝΑΣΙΟΣ, ο Υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Δράσης Οικονομίας της Ν.Ο. Λάρισας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολλά στελέχη και φίλοι της ΝΔ και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης