"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Κορυφαία εκδήλωση με επιστήμονες και καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας – Οι Γαρδικιώτες βραβεύουν “παιδιά από τον Ασπροπόταμο και το τρανό Γαρδίκι”

lafarm

Σχετικά άρθρα

  Κορυφαίους επιστήμονες , σπουδαίους  καλλιτέχνες , γιατρούς  που γράφουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία θα τιμήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου .

Τους συνοδεύουν παντού οι σπουδαίες διακρίσεις και η θετική αντανάκλαση στο χωριό απ΄όπου κατάγονται .

Η αναγνώριση της προσφοράς τους από την κοινωνία ολόκληρη  είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, για αυτό και η τιμητική εκδήλωση .

  • O Κωνσταντίνος Μπαλάνης είναι διακεκριμένος καθηγητής (regents professor) στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του Arizona State University των ΗΠΑ. Επίσης, είναι επίτιμος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Ο Δημήτρης Σγούρος  είναι παγκοσμίου φήμης Έλληνας πιανίστας του κλασικού ρεπερτορίου. Γιος του Σωτήρη και της Μαριάνθης.έχει εμφανιστεί εκατοντάδες φορές σε συναυλίες και ρεσιτάλ σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπράττοντας με καταξιωμένους μουσικούς και μαέστρους, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και τα ηχηρά ονόματα των Χέρμπερτ φον ΚάραγιανΛέοναρντ Μπερνστάιν και Γιεβγκένι Σβετλάνοφ

Ευάγγελος Καρβούνης  , Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικήςτ. Αναπλ. Διευθυντής Ealing Hospital, London, UK .Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής της   Ευρωκλινικής η οποία  είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. 

Βασίλης Λόζος ,  κορυφαίος καρδιοχειρουργός , με πολύ σπουδαίο βιογραφικό . Με πρωτοποριακές καρδιολογικές επεμβάσεις είναι πάντα στις καρδιές των Γαρδικιωτών .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης