"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Χατζηγάκη «Η Ελλάδα ανάποδα: Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με πρόσωπα τόσο από τον χώρο της πολιτικής όσο και από τον χώρο της επιχειρηματικότητας αλλά και της δημοσιογραφίας παρουσιάστηκε το βιβλίο του Σωτήρη Χατζηγάκη “Η Ελλάδα ανάποδα” .  

Εμφάνιση Screen Shot 2017-06-23 at 2.04.19 AM.png

Το παρόν έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ιστορικά στελέχη της παράταξης, όπως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας και κορυφαίοι πρώην υπουργοί μεταξύ των οποίων οι Μαριέττα Γιαννάκου, Κώστας Τασούλας, Σπύρος Ταλιαδούρος, κα. Επίσης, παρόντα ήταν εξέχουσα μέλη της ναυτιλιακής και επιχειρηματικής κοινότητας των Αθηνών, αλλά και πολλοί ακαδημαϊκοί. Συγχρόνως, πολλοί Τρικαλινοί φίλοι της οικογένειας Χατζηγάκη παρευρέθηκαν στην παρουσίαση καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφεριάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.  

Εμφάνιση Screen Shot 2017-06-23 at 2.05.03 AM.png

 

Εμφάνιση Screen Shot 2017-06-23 at 2.04.09 AM.png

Για το βιβλίο μίλησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Ισμήνη Κριαρή και ο γιος του πρώην υπουργού, οικονομολόγος, Μικέλης Χατζηγάκης, ενώ το συντονισμό της συζήτησης  είχε  ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης.

Εμφάνιση Screen Shot 2017-06-23 at 2.04.41 AM.png

Εμφάνιση Screen Shot 2017-06-23 at 2.03.55 AM.png

Τις «παράπλευρες απώλειες» του Σωτήρη Χατζηγάκη παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

: Μπετινα Δερπανοπουλου Έφη Παπαστύλου , Μπεττυ Χατζηγακη και  Φενια Τσαγκουλη. Aσφυκτικά γεμάτη η αίθουσα της παλαιάς Βουλής ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν πάρα πολλοί Τρικαλινοί . 

 

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης