"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Κούγκι ο Δήμος Φαρκαδόνας , Σαμουήλ ο “Ράμπο” ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Kougi
Κούγκι ο Δήμος Φαρκαδόνας με πολλούς που θέλουν να λάβουν το ρόλο του Σαμουήλ
Οργιάζουν οι φήμες στην Φαρκαδόνα για νέες πολυέξοδες προσλήψεις. Τα σενάρια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμος Φαρκαδόνας προετοιμάζει το έδαφος για την πρόσληψη γενικού διευθυντή στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση Αποχέτευσης Φαρκαδόνας.Φυσικά κι όλα τα παραπάνω δεν τα ισχυριζόμαστε εμείς, οι πληροφορίες που καταφθάνουν στα αυτιά μας τα υποστηρίζουν.
Εμείς πάντως κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις, καθώς δεν θέλουμε να γίνουμε κοινωνοί των κακοπροαίρετων που εκτοξεύουν ψεύδη για να πλήξουν το κύρος του δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη.
Rampo

Όπως και να χει το πρωί της Παρασκευής οι φωνές ακούστηκαν πολύ μακριά κατά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΦ.

Το θέμα που προκάλεσε τις αντιδράσεις και όξυνε τα πνεύματα, ειδικά του Βαγγέλη Ζαφείρη που για μια ακόμη φορά βγήκε εκτός εαυτού ήταν η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΦ.

Σύμφωνα με πληροφορίες βάσει της τροποποίησης θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρόσληψη του γενικού διευθυντή στη ΔΕΥΑΦ, αν φυσικά το θέμα λάβει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Με την τροποποίηση δεν συμφώνησαν οι Γιάννης Γεωργολόπουλος, Γιώργος Μακρής και Ξάνθος Νάτσινας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το άτομο που ενδεχομένως αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή έχει βρεθεί από το δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ Θανάση Μεριβάκη. Πηγές αναφέρουν ότι έρχεται από Τρίκαλα πλευρά, γνώστης του αντικειμένου μιας κι είχε ασκήσει ανάλογα καθήκοντα σε άλλο Δήμο του νομού με υψηλές αποδοχές. Βέβαια το συγκεκριμένο άτομο είχε απασχοληθεί και σε άλλες θέσεις…

Σε περίπτωση πάντως πρόσληψης στη ΔΕΥΑΦ οι αποδοχές του θα είναι ιδιαιτέρα υψηλές που θα αγγίζουν ακόμη και τις 30.000 ευρώ το χρόνο!

Γενικός διευθυντής λοιπόν όταν υπάρχει προϊσταμένη στην Υπηρεσία. Γενικός διευθυντής όταν κυριαρχούν στην επιχείρηση σημαντικότερες ελλείψεις άλλων κλάδων εργαζόμενων.

Αυτά είδε και άκουσε ο Βαγγέλης Ζαφείρης κι έγινε πύραυλος. Ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Φαρκαδόνας 6 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Βέβαια δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε τις βαριές κουβέντες που ξεστόμισε ο Ράμπο παρότι γνωρίζουμε τις στιχομυθίες.

Απλά θα περιμένουμε να καταγράψουμε τα όσα θα συμβούν στο δημοτικό συμβούλιο όταν το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση.

Το πάρτι μόλις ξεκίνησε και έπεται συνέχεια.

Γιατί αν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή χαρακτηριζόταν ως καζάνι που έβραζε, στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα νέο «Κούγκι» με πολλούς να θέλουν να λάβουν το ρόλο του καλόγερου Σαμουήλ.

«Υπομονή να έχουμε γιατί έχουμε μπροστά μας 4,5χρονια να ελευθερωθούμε….τέσσερα και πλέον έτη για να έρθει η απαλλαγή», όπως ήδη έχουν αρχίσει αρκετοί να λαλούν στα ευρύτερα πηγαδάκια!

oichalianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης