"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ θα καταντήσουν στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η παρούσα πολιτική πραγματικότητα της χώρας,χαρακτηρίζεται από την δραστική εκλογική συρρίκνωση, του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.
Κι αυτό γιατί ο δημόσιος τομέας που γιγαντώθηκε παρασιτικά τις προηγούμενες δεκαετίες, έχει προσχωρήσει σύσσωμος στο ΣΥΡΙΖΑ,ενώ και  μέρος του ιδιωτικού τομέα που λειτουργούσε με σχέσεις διαφθοράς και συναλλαγής με το κράτος,έχει εναποθέσει τις ελπίδες του και στηρίζει πια Κυριάκο.
Υπό αυτές τις συνθήκες τα στελέχη του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ,χωρισμένα σε φατρίες και τζάκια,με τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα ο καθένας, πιστεύουν ότι έχουν την δυνατότητα να διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Πλανώνται πλάνην οικτράν βέβαια,τα δύσμοιρα Πασόκεμον, αναπολώντας περασμένα μεγαλεία,που οι υπόλοιποι, διηγούμαστε σήμερα και κλαίμε, με μαύρο δάκρυ.
Ας παραμερίσουν τα οικογενειακά συμφέροντα και τις μελλοντικές συμμαχίες που οραματίζονται και ας προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα.
Η απλή αναλογική, ως εργαλείο πολιτικού εκβιασμού από μόνη της,δεν πρόκειται να τους διασώσει.
Ο κίνδυνος να καταντήσουν το σύγχρονο ΚΟΔΗΣΟ είναι υπαρκτός και μεγάλος.
Φυσάει ανάποδα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε τοπικό επίπεδο ο πολιτικός άνδρας Λάππας αποτελεί ότι ικανότερο και σοβαρότερο έχει να επιδείξει την τελευταία 15ετία ο χώρος αυτός. Τα λεγόμενά του δεν θα πρέπει να τα πέρνουν αψήφιστα τα “πολιτικά” κοκοράκια” που ανδρώθηκαν υπό την σκέπη του και να τα χλευάζουν επί της ουσίας με φαιδρές δηλώσεις επιφανειακού εντυπωσιασμού.
    Δυστυχώς προσωπικές σκοπιμότητες και στρεβλή ανάγνωση των συγχρονων και επικαιροποιημενων αναγκών της κοινωνίας και του προοδευτικού χώρου, εμποδίζουν το ιστορικότερο κίνημα της κεντροαριστεράς να ακολουθήσει το ιδεολογικό κάλεσμα και ιστορικό του χρέος για την συγκρότηση προοδευτικού μπλόκου απέναντι στον αναδυόμενο ακραίο συντηρητισμό και ενδυναμωμένης ακραιοδεξιάς, σε τοπικό, εθνικό και κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης