"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του Στάθη Ψάλτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς του, έπειτα και από την κολπική μαρμαρυγή που υπέστη.

Ο Στάθης Ψάλτης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή του και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρει να βγει νικητής.

Στο πλευρό του είναι μέρα-νύχτα η δεύτερη σύζυγός του, Χριστίνα, αλλά δεν λείπουν από κοντά του αυτές τις δύσκολες ώρες και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάθης Ψάλτης απασχολεί τη δημοσιότητα με θέμα που αφορά την υγεία του. Το 2011, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο με παράλυση της δεξιάς πλευράς του και για το γεγονός αυτό μίλησε αργότερα ο ίδιος, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αρχικά δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημά του: «Πήγα σε μια άγνωστη κλινική και είχα δώσει ρητή εντολή να μη μάθει κανείς τίποτα. Ήμουν σχεδόν παράλυτος. Ο θεράπων ιατρός μου έκανε τα πάντα προκειμένου να αρχίσω και πάλι να κινούμαι, μέχρι που περπάτησα. Ευτυχώς το ξεπέρασα…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης