"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club : πρώτος ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από χρόνια ποδηλατικής στασιμότητας, το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του ΚΡΟΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ φέρνουν ξανά ποδηλατικούς αγώνες στην πόλη των Τρικάλων. Κοντά στην ομάδα μας στάθηκαν και στέκονται άνθρωποι που αγαπάνε αυτό το «μαγικό» άθλημα, προσδοκώντας ποδηλατική ανάπτυξη για την πόλη μας. Εμείς σαν ομάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να προσφέρουμε σε αθλητές και θεατές έναν όμορφο και θεαματικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ). Ο χώρος που θα διεξαχθούν οι αγώνες είναι ξεχωριστής ομορφιάς και βρίσκεται μία ανάσα από το κέντρο των Τρικάλων, στον λόφο προφήτη Ηλία – ζωολογικός κήπος. Η διαδρομή του αγώνα περιέχει μέτριας δυσκολίας μονοπάτια και δασικούς χωματόδρομους. Όλοι οι φίλοι και λάτρεις της ποδηλασίας να είστε εκεί!!! Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρξουν και διάφορες όμορφες εκδηλώσεις από φορείς της πόλης μας. Στα επόμενα δελτία τύπου θα ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε τους χορηγούς του αγώνα!!!
Α.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΚΡΟΝΟΣ»
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (ΜΤΒ)
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στις 14 Μαρτίου 2015 διοργανώνει στον λόφο προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος Τρικάλων) διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα).
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14 Μαρτίου 2015 , ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Λόφος προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος), Τρίκαλα.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι. Κυκλική διαδρομή.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 14:00’ Μίνι μικρά – μεγάλα(χρόνος 20’)
14:30’ Παμπαίδες – Πανκορασίδες – κορασίδες (χρόνος 35’)
15:10’ Παίδες – γυναίκες (χρόνος 50’)
16:00’ Άνδρες – νέοι – Έφηβοι (χρόνος 75’)
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο για το 2015. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. (στις κατηγορίες που δεν θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ θα απονεμηθούν τιμητικά μόνο μετάλλια στους τρείς πρώτους).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης