"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

troxaia
Μια ακόμη παρέμβαση για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων έγινε από τον Δήμο Τρικκαίων. Πρόκειται για την τοποθέτηση κολωνακίων στην οδό παραπλεύρως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.
Με βάση απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (απόφαση 57/2015) και σε συνδυασμό με την αντιδρόμηση της οδού Νικοτσάρα, η κίνηση των οχημάτων προς τη Στρ/ Σαράφη διέρχεται πλέον από τη συγκεκριμένη οδό. Η ροή της κυκλοφορίας εμποδιζόταν από τη στάθμευση οχημάτων στις δύο πλευρές του δρόμου, παρότι υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες. Πλέον, με βάση τη συγκεκριμένη απόφαση, η νέα δομή του δρόμου διευκολύνει τη χωρίς μποτιλιάρισμα κίνηση των οχημάτων, αφού επιλέγεται η κίνηση προς δεξιά ή προς αριστερά.

Οδός Ιπποκράτους
Ένα άλλο σημείο, στο οποίο θα γίνει παρέμβαση βάσει της παλιότερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η οδός Ιπποκράτους. Και συγκεκριμένα, το τμήμα της που είναι χαρακτηρισμένο ως πεζόδρομος (Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 173/2012) και εξυπηρετεί ως προς την κίνηση οχημάτων, μόνο τους κατοίκους της περιοχής και τα οχήματα τροφοδοσίας.
Πλέον, η κίνηση επί του πεζοδρόμου δεν θα πραγματοποιείται, καθώς δεν θα υπάρχει έξοδος προς την οδό Πελέκη, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο (ΑΔΣ 114/2015).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης