"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Κόντρα σε αντιλήψεις , νοοτροπίες και συμπεριφορές ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τρικάλων Νίκος Λέρας αποποιείται της αντιμισθίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απαλλαγμένος από αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές, εμφανίζεται ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ .

Ο Νίκος Λέρας , ένα νέο παιδί , εξελέγη πριν 3,5 χρόνια περίπου με την παράταξη του Δημήτρη Παπαστεργίου και τις προσεχείς ημέρες αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος εμφανίζεται πανέτοιμος να αποποιηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που δικαιούται ως επικεφαλής της ΔΕΥΑΤ και την πρόταση θα καταθέσει στον δήμαρχο τις προσεχείς ημέρες.

Σε μία περίοδο που οι αυτοδιοικητικές καρέκλες είναι περιζήτητες ο Νίκος Λέρας δείχνει τον δρόμο  αναλογιζόμενος την δύσκολη περίοδο που διέρχεται ο τόπος και με την πεποίθηση πως η προσφορά στα κοινά οφείλει να είναι ανιδιοτελής .

 Aυτά ήταν  που τον έπεισαν να προχωρήσει σ`αυτή την κίνηση προσμένοντας μιμητές .

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρ’ ότι βρίσκεται στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας και παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του το καλοκαίρι ενώ προφανέστατα τα χρήματα δεν του περισσεύουν , τολμά αυτή την ενέργεια για να καταδείξει ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν μπορεί να είναι επάγγελμα και βιοπορισμός.

Κ.Κ.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης