"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Κώστας Γρηγορίου και Κώστας Πατέρας στην εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών σύμφωνα με πληροφορίες – έχει ολοκληρώσει την προεπιλογή για τα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας , με κριτήρια τους τίτλους σπουδών, το επιστημονικό έργο, την εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και την κοινωνική-επαγγελματική αναγνώριση.

Δύο είναι τα πρόσωπα που περιλαμβάνει η εισήγηση και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να οριστούν διοικητές στα δύο νοσοκομεία.

Ο Κώστας Γρηγορίου για το νοσοκομείο Τρικάλων και ο Κώστας Πατέρας για το νοσοκομείο Καρδίτσας .

Ο Κώστας Γρηγορίου είναι ο δ/ντής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας , προερχόμενος από τον κεντρώο χώρο ενώ στις τελευταίες εκλογές είχε ταχθεί ανοικτά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι αδερφός του πρώην προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Τρικάλων Αχιλλέα Γρηγορίου , άνθρωπος χαμηλών τόνων και ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας.

Ο Κώστας Πατέρας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις , πολύ πλούσιο βιογραφικό αλλά και “πολιτικές γωνίες” , επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μετά το πέρασμα του από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και τους ΑΝ.ΕΛ . Θεωρείται ότι έχει το προβάδισμα στην επιλογή για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Σημαντικότατος ο ρόλος των πολιτικών γραφείων στους δύο νομούς .

Σε καμία περίπτωση υπουργοί , βουλευτές και πολιτευτές δεν ήθελαν σ΄αυτές τις δύο θέσεις υποψηφίους οι οποίοι θα είχαν πολιτικές βλέψεις στο μέλλον .

Ίδωμεν …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης