"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Κώστας Σκρέκας: Η Κυβέρνηση επαναφέρει πρακτικές Μαυρογιαλούρου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, στην παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινή Γραμμή», σημείωσε τα εξής:

• Η Κυβέρνηση Τσίπρα ακολουθώντας μια τακτική περασμένων δεκαετιών και βασισμένη στη λογική «Μαυρογιαλούρου», έκλεισε το μάτι στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου των ΟΤΑ με την υπόσχεση για μονιμοποίηση στο δημόσιο, αδιαφορώντας για το αν είναι παράτυπο, παράνομο και αντισυνταγματικό. Το αποτέλεσμα της κάλπικης υπόσχεσης και της εξαπάτησης είναι οι συμβασιούχοι σήμερα να μην μονιμοποιηθούν και να διατρέχουν τον κίνδυνο επιστροφής των αμοιβών τους και για τη δουλειά που έκαναν

• Τρία είναι τα βασικά προβλήματα που εγκλωβίζουν τη χώρα σε μια κρίση χωρίς τέλος:

1. Το πρώτο πρόβλημα είναι η άρνηση του κ. Τσίπρα να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό,
2. Το δεύτερο είναι ότι δυστυχώς η παρούσα Κυβέρνηση αδυνατεί να ξεπεράσει τις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις και να φέρει ανάπτυξη στον τόπο και
3. Το τρίτο, ότι εφαρμόζει μια υφεσιακή πολιτική που φέρνει συνέχεια νέα μέτρα.

• Η Κυβέρνηση μείωσε τις συντάξεις μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές της. Κατήργησε το ΕΚΑΣ, μείωσε τις επικουρικές, ενώ η βασική σύνταξη μειώνετε συνέχεια με τη μείωση του αφορολόγητου.

• Με τα νέα μέτρα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι συντάξεις δυστυχώς θα μειωθούν κι άλλο. Κόβεται η προσωπική διαφορά και μειώνεται για μια ακόμη φορά το αφορολόγητο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης