"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Κώστας Σκρέκας : Πρωταθλήτρια στους φόρους η Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Για εθελοτυφλία και εμπαιγμό στα μείζονα προβλήματα που βιώνει σήμερα ο Έλληνας, με τις χιλιάδες κατασχέσεις  που επιβάλλονται καθημερινά και τους  υπέρογκους φόρους που του έχουν επιβληθεί, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Σκρέκας ζήτησε από την  Κυβέρνηση να απαντήσει, αν τελικά σε αυτές τις χιλιάδες σελίδες νομοθετικών διατάξεων, περιέχεται έστω και μία νομοθετική διάταξη, η οποία να επαληθεύει έστω και μία προεκλογική υπόσχεση και η οποία να καταργεί έστω και έναν φόρο απ’ αυτούς που έχουν επιβληθεί τα τελευταία τρία χρόνια, αν ακυρώνει έστω και μία επιβάρυνση, από αυτές που έχουν, δυστυχώς, επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους μηχανικούς, στους δικηγόρους, στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στα νοικοκυριά.

Εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι πανηγυρίζει για δήθεν απογείωση τη Ελληνικής οικονομίας όταν χίλιες κατασχέσεις την ημέρα  επιβάλλονται σε Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους που τους επιβάλουν, και όταν  τριάντα χιλιάδες νέοι οφειλέτες προστίθενται στους παλιούς, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους που κάθε μέρα αυξάνονται.

Αναφερόμενος στην κατάργηση του Κτηματολογίου και την ίδρυση του – νέου τεράστιου δημόσιου οργανισμού – με τους χίλιους περίπου εργαζομένους, κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει αν γνωρίζει το κόστος ίδρυσης και λειτουργίας του, εάν θα γίνει εκκαθάριση, απογραφή και προπάντων, τι θα γίνει με τα εκατοντάδες εκατομμύρια αποθεματικά που έχει η εταιρεία, χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων που υποτίθεται πρέπει να  χρησιμοποιηθούν  για  την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης.

Τέλος, επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που θέλουν την ΔΕΗ  να διαπραγματεύεται να αγοράσει ενεργειακή εταιρεία  των Σκοπίων, με μόλις 70 πελάτες, τη στιγμή που η διαπραγμάτευση για μείζονα εθνικάζητήματα με την γείτονα χώρα βρίσκονται στην κορύφωσή τους  και μάλιστα όταν η  εταιρεία αυτή σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι συμφερόντων του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης των Σκοπίων. 

 

Βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=F8rtMLH37oA&t=114s

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης