"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Κ. Μητσοτάκης από τον Βόλο: “Έτοιμοι να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας” – K.Aγοραστός: Αντίπαλός μας είναι το μαύρο της μιζέριας, του λαϊκισμού και της αδράνειας.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το μήνυμα ότι “η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του τόπου και να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση” έστειλε από τον Βόλο, όπου μίλησε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Valis Resort ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. “Όση προσπάθεια και να καταβάλει ο κ. Τσίπρας να ωραιοποιήσει την κατάσταση, οι πολίτες βίωσαν στο πετσί τους την πραγματικότητα της τελευταίας τετραετίας” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι”κορόιδεψε τους Έλληνες, για να έρθει στην εξουσία”. “Τους είπε κατάμουτρα ψέματα” είπε και συνέχισε λέγοντας ότι “το δεύτερο είναι ότι έπνιξε τους Έλληνες στους φόρους, για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τα δικά του πελατειακά ρουσφέτια. Για να μπορούν να διορίζονται οι πολιτικοί φίλοι στο κράτος που διέλυσε. Το τρίτο που θα θυμόμαστε είναι η βαθιά προβληματική συμφωνία των Πρεσπών. Το τέταρτο είναι ο απόλυτος ευτελισμός της πολιτικής ζωής. Άλλη πλειοψηφία στηρίζει τις Πρέσπες, άλλη πλειοψηφία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και δυστυχώς όλα γίνονται για την καρέκλα”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.”

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο Κώστας Αγοραστός στην ομιλία του ανέφερε οτι ζητάει ανατρεπτική ψήφο εναντίον της αδράνειας και της γραφειοκρατίας, στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών αρχών και θέσεων με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα αλλά και με βάση το έργο που έχει παραχθεί.

“Άλλοι μιλούν για έργα κι εμείς μιλουμε με έργα. Ήταν Απρίλιος του 2018, όταν για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο θεσμών η ΕΝΠΕ και η ΚΕΔΕ διοργανώσαμε το πρώτο κοινό συνέδριο της Αυτοδιοίκησης. Είχαμε την τιμή και τη χαρά να ακούσουμε έναν πολιτικο αρχηγό που δεν ήρθε να τάξει.

Μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, της ευθύνης και της προοπτικής. Κατέστησε σαφές οτι για τον ίδιο και την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη “δεν υπάρχουν μπλε, κόκκινοι, ροζ ή πράσινοι αυτοδιοικητικοί. Διαχωριστική γραμμή υπάρχει μόνο με το παρελθόν”. Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα διοικήσει αύριο.

Μαζί διαβήκαμε το 2004 το κατώφλι της Βουλής και γράψαμε πολλές ώρες στα έδρανα σε μία άλλη Βουλή. Με σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Μια Βουλή με κύρος που δεν εξατμιζόταν στις φυσσαλίδες της γκαζόζας. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

Αντίπαλός μας είναι το μαύρο της μιζέριας, του λαϊκισμού της μισαλλοδοξίας και της αδράνειας. Αγωνιζόμαστε για ένα φωτεινό μέλλον της Θεσσαλίας μας. Για όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Για να απλώνει ένα δίχτυ προστασίας για τους αδικημένους.

Στη “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών” έχει την πολιτική αφετηρία του, τον ιδεολογικό του προσανατολισμό, είμαστε όμως όλοι με τον άνθρωπο, με εκείνους που μας εμπιστεύονται. Και υποκλινόμαστε σε αυτούς μας υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή. Φτιάξαμε το 500% των έργων που υποσχεθήκαμε. Η νίκη της Θεσσαλίας, της Ελλάδος και των παιδιών μας είναι στα χέρια σας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης