"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Κ. Σκρέκας: «Φέρνετε τη σήψη και τη διαφθορά στην Ελληνική κοινωνία»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Ξαναφέρνετε τη διαπλοκή, ξαναφέρνετε τη σήψη, ξαναφέρνετε τη διαφθορά στην κορυφή της ελληνικής κοινωνίας» τόνισε από του βήματος της Βουλής και απευθυνόμενος προς τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.
«Αναφέρατε» είπε χαρακτηριστικά «το θέμα της σήψης, της διαπλοκής και της διαφθοράς και της μεγάλης κρίσης των αξιών η οποία γιγαντώθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες. Και μάλιστα, επιβαρύνατε λίγο περισσότερο ή πολύ περισσότερο και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατά πλειοψηφία, περίπου κατά 70% – 80% του χρόνου, είναι αλήθεια κυβέρνησε από το 1981 και μετά.
Τι κάνετε, όμως, εσείς για αυτό; Πώς είπατε τη διαπλοκή σήμερα, κύριε Υπουργέ; Πώς το κάνετε; Με αυτόν τον διαγωνισμό τραγέλαφο; Όπου ψάχνουν να βρουν τα χρήματα κάποιοι υπερθεματιστές με εγγυήσεις, όπως διαβάζουν όλοι, βοσκοτόπια, με δάνεια που ξέρει ο καθείς ότι αυτά τα δάνεια είναι σχεδόν απίθανο να αποπληρωθούν;

Και τι θα γίνει με όλα αυτά τα δάνεια και με όλα αυτά τα χρέη που έχουν τα κανάλια τα οποία θα κλείσουν; Τι θα γίνει με τις οφειλές που έχουν προς το Δημόσιο, προς τους υπαλλήλους τους, προς τις τράπεζες, γιατί είναι δανεισμένα; Τι θα κάνετε με όλα αυτά, τα οποία ίσως προσεγγίζουν και πέρα των 600 εκατομμυρίων ευρώ; Τι θα κάνετε με όλα αυτά; Και θα χτυπήσετε τη διαπλοκή όταν έρχεστε εδώ Αύγουστο μήνα και καταργεί ο κ. Σπίρτζης…».
«Και καταργεί ο κ. Σπίρτζης τον νόμο, το ασυμβίβαστο, το οποίο η Νέα δημοκρατία είχε ψηφίσει, μεταξύ καναλάρχη και εργολάβο δημοσίων έργων;» συνέχισε ο κ. Κώστας Σκρέκας «με αυτόν τον τρόπο θα χτυπήσετε τη διαπλοκή; Με αυτόν τον τρόπο ξαναφέρνετε τη διαπλοκή, ξαναφέρνετε τη σήψη, ξαναφέρνετε τη διαφθορά στην κορυφή της ελληνικής κοινωνίας, όπως πράγματι έγινε τις προηγούμενες δεκαετίες και έχει φθάσει η χώρα εδώ που έχει φθάσει.

Έχει γίνει αυτό το φαινόμενο ελληνικό, ενδημικό στην ελληνική κοινωνία. Αυτό κάνετε. Είστε συνέχεια εκείνων των πρακτικών της σήψης και της διαφθοράς. Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι πάρα πολλά στελέχη από εκείνες τις κυβερνήσεις, σήμερα φιγουράρουν στα κυβερνητικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και πρωτοστατούν στις δικές σας πολιτικές εφαρμογές».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης