"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Κ. Σκρέκας: “H Ελλάδα θα γίνει ξανά μια κανονική χώρα με σεβασμό στη νομιμότητα και το κράτος δικαίου”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να υπερασπιστεί χωρίς καμία ολιγωρία το δικαίωμα όλων των Ελλήνων στην ασφάλεια, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στα φαινόμενα βίας και ανομίας, εξέφρασε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» της τηλεόρασης του Σκάι.

«Πρέπει να πούμε το αυτονόητο: Οι καταλήψεις πρέπει να λήξουν, τα κτήρια πρέπει να αποδοθούν στους κατόχους τους, θα πρέπει να σταματήσουμε να ανεχόμαστε την αναρχία και να επικρατήσει το κράτος δικαίου, ώστε να διασφαλίζουμε ένα περιβάλλον ευημερίας και μια κοινωνία προόδου» τόνισε, αναφερόμενος στις καταλήψεις κτηρίων και τη στάση της Κυβέρνησης.

«Βλέπω μια δυσκολία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα να καταγγείλουν τα γεγονότα των καταλήψεων. Δεν θέλω να πιστέψω ότι συνδέονται παρασκηνιακά με αυτές τις ομάδες. Επί 4,5 χρόνια ανέχθηκαν αυτά τα φαινόμενα αναρχίας και τρομοκρατίας, τα οποία γιγαντώθηκαν» προσέθεσε

Η αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων από την πλευρά της Κυβέρνησης εκπέμπει το μήνυμα ότι τα πράγματα στην Ελλάδα αλλάζουν και ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να φτιάξει μια άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει, σημείωσε ο κ. Σκρέκας.

«Η κυβέρνηση τους πρώτους 6 μήνες της διακυβέρνησής της έχει δείξει την αποφασιστικότητα και τη βούληση που χρειάζεται για να γίνει η Ελλάδα μια κανονική χώρα. Τα πράγματα αλλάζουν» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα, ο Υφυπουργός είπε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χειρίζεται το θέμα «εντελώς διαφορετικά» σε σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τρία πράγματα πρέπει να γίνουν», είπε: «Καλύτερη επιτήρηση των συνόρων, κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και επιστροφή όσων δεν είναι πρόσφυγες στις χώρες προέλευσής τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης