"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Λάβρος ο διευθυντής του «Βήματος»: Εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία – Αστοιχείωτοι, πεθαίνουν άνθρωποι!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πυρά για τις κυβερνητικές πολιτικές στη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε ο διευθυντής της εφημερίδας «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης, που μέσω αναρτήσεων του περιγράφει με δραματικούς τόνους  την κατάσταση επαρχιακών νοσοκομείω.

«Έχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Άσχετοι άνθρωποι, γυμναστές, αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι..», αναφέρει χαρακτηριστικά στο twitter, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Ακόμα ο διευθυντής του «Βήματος» τονίζει τα εξής:

«Αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πρωτοφανή. Οι μονάδες Covid είναι διάσπαρτες στο νοσοκομείο, θετικοί ασθενείς κινούνται ανάμεσα σε υγιείς, το προσωπικό είναι εκτεθειμένο και η διοίκηση πέρα βρέχει. Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να κωφεύει στις καταγγελίες..»

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος, πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης