"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Λάρισα – Διαμερίσματα για… αστέγους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξεκινά από τον Δήμο Λαρισαίων η αναζήτηση στέγης για τη φιλοξενία άστεγων Λαρισαίων. Το πρόγραμμα υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) η οποία σε ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια για τη φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ .

Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των αστέγων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Αποκλείονται υπόγεια-ημιυπόγεια και αποθήκες. Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι: από 20 έως 55 τ.μ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματος, καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Το ύψος του ενοικίου κυμαίνεται στα 180 ευρώ».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΔΗΚΕΛ στα τηλέφωνα: 2410-661.727 και 2410-663.085, με τον κ. Θυμούλια Απόστολο, τις ώρες: 09:00 – 14:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ, οδός Ηπείρου 96-98, 2ος όροφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης