"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Λένα Χαλβατζά: “H εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμη μας” – κοσμοσυρροή στην παρουσίαση των αρχών και θέσεων της παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχοντας κερδίσει εμφανέστατα το πρώτo στοίχημα που ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση που τελικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας Ελένη Χαλβατζά παρουσίασε χθες βράδυ το συνδυασμό της, τις θέσεις και το πρόγραμμα που βασίζεται στην Ισότητα και τη Διαφάνεια

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και από κάθε άκρη του δήμου Φαρκαδόνας έδωσαν βροντερό παρών στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο».

Άνθρωποι κάθε ηλικίας που έσπευσαν να δώσουν στήριξη στην υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας Ελένη Χαλβατζά, και στα πρόσωπα που στελεχώνουν το συνδυασμό της. Ενός συνδυασμού που όπως φάνηκε και από την πρώτη επίσημη συγκέντρωση, προχωρά δυναμικά, διεκδικώντας με αξιώσεις το Δήμο Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην έδρα του Δήμου το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του κοσμικού κέντρου «Ποσειδώνιο και άνοιξε με την τέλεση Αγιασμού και συνεχίστηκε με χαιρετισμό από το δικηγόρο κ. Γ. Μιζάκη, που αναφέρθηκε στο πρόσωπο της υποψηφίας δημάρχου αλλά και στην πλούσια προσφορά στην αυτοδιοίκηση.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Σούλα Μερεντίτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Κ. Κρεμίδας, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ηλιάδης, Χρύσα Ντιντή, Κωνσταντίνος Παπαεθυμίου και Κώστας Φαμίσης, αλλά και πολλοί εν δυνάμει υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Λίγο αργότερα η υποψήφια δήμαρχο ανέβηκε στο βήμα και παρουσίασε τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού, καθώς επίσης κι ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της.

«Με τη δύναμη της ψήφου σας, θα δώσουμε πνοή σε κάθε χωριό του τόπου μας για κάθε δημότη, θα αναγεννήσουμε τον τόπο που αγαπάμε, ώστε να είναι ικανός να φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες των παιδιών μας. Μπορούμε να το κάνουμε! Έχουμε τη γνώση, έχουμε την όρεξη, έχουμε ιδέες και αξίες αδιαπραγμάτευτες. Ήρθε η ώρα για το νέο, το άφθαρτο, το ζωντανό, το παραγωγικό, το δημοκρατικό!», τόνισε η κα Χαλβατζά μιλώντας σε ένα πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε».

Η ίδια κατά την ομιλία της δήλωσε απερίφραστα ότι αν και είναι λάτρης της πολιτικής δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, δηλώνοντας ότι η αγάπη για τον τόπο της αποτέλεσε εφαλτήρια δύναμη για να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, έχοντας στο πλευρό της αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι από κοινού με την ίδια και το σύνολο των δημοτών είναι έτοιμοι να φέρουν δημιουργικές ανατροπές.

«Δηλώνω απερίφραστα ότι δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Δεν βιοπορίζομαι από την πολιτική. Είμαι όμως λάτρης της πολιτικής, όταν αυτή φέρνει αποτελέσματα. Έχω συνεργαστεί στενά, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, με πολλούς δημάρχους και αντιδημάρχους της πρωτεύουσας  και από όλους έχω πολύτιμες εμπειρίες. Πεποίθηση μου πλέον είναι ότι όποιος διοικεί με δημοκρατικές διαδικασίες  και επιδιώκει  τη μέγιστη κοινωνική συναίνεση καταφέρνει να υλοποιήσει τους στόχους του. Αυτό λοιπόν θα κάνουμε πράξη, ώστε η περιοχή που αγαπάμε να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Αυτή τη γνώση και εμπειρία μου είμαι εδώ να την καταθέσω και  να την μοιραστούμε για το καλό του τόπου μας», ανέφερε λίγο αργότερα.

Η υποψήφια δήμαρχος ανέλυσε με λεπτομέρεια τους τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί, στοχεύοντας στην προώθηση της τοπικής ανάπτυξης με κύριους άξονες: την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος της περιοχής και τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής, τη βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των κατοίκων, τη βελτίωση της τοπικής οικονομίας και απασχόλησης, τη βελτίωση του εσωτερικού περιβάλλοντος του Δήμου των υπηρεσιών δηλαδή, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ιδιαίτερη προσοχή έδωσε στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας, δεσμευόμενη ότι θα προωθήσει κάθε δράση για τη στήριξη και ενίσχυση των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Από το πρόγραμμα της δεν έλειψε η αναφορά στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού, της Υγείας, του Περιβάλλοντος, της Κοινωνικής Πολιτικής, του Τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, αναλύοντας το πρόγραμμα και τους στόχους της.

«Επειδή είμαι της ομαδικής δουλειάς πιστεύω ακράδαντα ότι πίσω από ένα  πετυχημένο Δήμαρχο βρίσκεται μια δυνατή ομάδα ανθρώπων με εμπειρία, τεχνογνωσία, ανιδιοτέλεια και όρεξη για δουλειά

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε συνεπείς στις ιδρυτικές αρχές του συνδυασμού μας μπορούμε να εμπνεύσουμε και να εκπροσωπήσουμε όλο το κοινωνικό φάσμα, όλες τις ηλικίες και όλες τις περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας  χωρίς να υπάρχουν κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις.», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Ήρθε η ώρα για το νέο, το άφθαρτο, το ζωντανό, το παραγωγικό, το δημοκρατικό!

Ζούμε ιστορικές στιγμές για τον δήμο μας

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ όλοι μαζί θα το κάνουμε πράξη στις εκλογές» επισήμανε κλείνοντας την ομιλία της.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η κα Χαλβατζά παρουσίασε ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό της, εξηγώντας ότι νιώθει υπερήφανοι που όλοι αυτοί οι άνθρωποι συμμερίστηκαν το όραμά της.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Ακριβοπούλου-Αλεξίου Φρίντα, Αντωνίου Ειρήνη, Αργύρης Δημήτριος, Γεωργίου Χρήστος, Γιανκαμπουζοφ Γιγκανίδη Χριστίνα, Γκαγκά Τσιώλη Σοφία, Γκατζώρας Αλέξανδρος, Γκιομπρής Αντώνιος, Δηλγεράκη Αγγελική, Δόλγυρα Αναστασία, Καλόγηρος Παναγιώτης, Καραμάνος Χρήστος, Καταραχιάς Παναγιώτης, Καψιώχας Απόστολος, Κολίτσας Νίκος, Κουτής Κώστας, Λίτσιος Σπύρος, Μαγουλιώτης Γιάννης, Τσιαφίτσας Δημήτριος, Μαργέλος Απόστολος, Μιχαλός Αναστάσιος, Μουργελάς Μπάμπης, Μπαρέκας Ιωάννης, Μπουσιάκης Δημήτριος, Σαπουνάς Θεόφιλος, Τασιούλης Χρήστος, Τέλιος Αριστοτέλης, Τσιακάρας Ευάγγελος, Τσιάμης Δημήτριος, Χαλβατζάς Γιώργος, Χριστοδούλου Χρυσοβαλάντης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης