"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Λαρισαίοι ετοιμάζουν θερμή «υποδοχή» στον Αλ. Τσίπρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί στη Λάρισα να έρχεται την προσεχή εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο, όμως η παρουσία του δεν θα είναι… ανέφελη.

Ήδη έχουν ανακοινώσει κινητοποιήσεις οι αγρότες, οι οποίοι μάλιστα σχεδιάζουν να φέρουν ακόμη και… τρακτέρ στην πόλη, ώστε η διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής να είναι αρκούντως δυναμική.

Παράλληλα, θα δώσουν το δικό τους παρών φορείς και συλλογικότητες, κυρίως την ώρα που ο κ. Τσίπρας θα απευθύνεται στο τοπικό ακροατήριο.

Πηγές προσκείμενες στο κυβερνών κόμμα δεν «δαιμονοποιούν» τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις, αρκεί «να είναι εντός δημοκρατικού πλαισίου» όπως αναφέρουν.

Πάντως, δεν παραλείπουν να προσθέσουν πως εκτός από την κινητοποίηση καλό είναι οι εκπρόσωποι των διαμαρτυρόμενων να μπουν στις διαδικασίες και να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σε αντίθετη περίπτωση, επισημαίνουν, προφανώς τα κίνητρα όσων διοργανώνουν διαμαρτυρίες θα είναι κυρίως επικοινωνιακά και στόχο θα έχουν να «κερδίσουν» τις εντυπώσεις οι αποδοκιμασίες σε βάρος όσων θα ακουστούν στις εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη εβδομάδα θα έχει ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα…

larissanet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης