"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Καλαμπάκας: Οι φασίστες δεν έχουν καμιά θέση στην πόλη μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας καλούμε τον λαό της Καλαμπάκας και του Νομού Τρικάλων γενικότερα να απομονώσει τα ναζιστικά φασιστικά αποβράσματα.

Οι φασίστες δεν έχουν καμιά θέση στην πόλη μας και η συγκέντρωσή τους αποτελεί πρόκληση σε ένα τόπο όπου ο λαός και η νεολαία έχυσαν το αίμα τους παλεύοντας μέσα από το ΕΑΜικό κίνημα τους ναζί καταχτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους των οποίων τιμητές και επίδοξοι απόγονοι είναι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Οι εγκληματικές τους ενέργειες ενάντια στο λαϊκό κίνημα και τους αγωνιστές, ενάντια στους πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι ούτε μια, ούτε δυο. Κάθε μέρα συνεχίζουν. Αποθρασύνονται από την πολύμορφη στήριξη που τους παρέχει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα που τους γέννησαν και τους θρέφουν για να το στηρίζουν και να επιτίθενται σε όσους σηκώνουν κεφάλι ενάντιά του.

Κανένας εργαζόμενος, άνεργος, φτωχός αγρότης – επαγγελματίας και νέος δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τον λαϊκισμό, την κούφια αντιμνημονιακή ρητορεία και τη δήθεν αντιπολιτευτική ταχτική της Χ.Α. Πίσω από αυτά βρίσκονται η στήριξή της στο άδικο και εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα που έχει οδηγήσει το λαό και της νεολαία στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Κάνουμε πράξη τα λόγια του ποιητή: Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης