"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Nεα νέα διαμαρτυρία ενάντια στο αιματοκύλισμα της Γάζας και το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ προχώρησαν το πρωί συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, σωματεία και συνδικάτα, φοιτητές, μαθητές και συνταξιούχοι, πριν προχωρήσουν σε πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

Oι διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους Παλαιστίνιοι που ζουν στη χώρα μας, φωνάζουν συνθήματα, όπως «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», «στης Γάζας τα συντρίμμια που σφίγγει ο κλοιός, σηκώνει το κεφάλι ο ήρωας λαός» και «στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί».

Σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετέχουν τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι. Το «παρών» δίνουν, μεταξύ άλλων, το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Ανατολικής Αττικής, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ), η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ).

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο Σύνταγμα, όπου ένωσαν τις φωνές τουοι Ρίτα Αντωνοπούλου, Ρεβάνς, KollectivA, Κοινοί Θνητοί, Magic de Spell, Διονύσης Τσακνής, Υπεραστικοί και Ρωμιοσύνη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σαν σήμερα το 1956 ο Σοβιετικός Στρατός κατέπνιξε την εξέγερση στην Ουγγαρία, ανατρέποντας την κυβέρνηση του Ίμρε Νάγκυ.
    Δημοκρατικά και προοδευτικά πάντα…
    Tότε διαδήλωσαν οι συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς?

    Φυσικά για τις σφαγές της Χαμάς δεν διαδηλώνουν ποτέ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης