"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Λιάπης: Όλος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε για το ΚΕΘΕΑ είναι fake news

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης μίλησε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και αναφερόμενος στον θόρυβο που ξέσπασε τελευταία σχετικά με κλείσιμο του θεραπευτικού κέντρου δήλωσε:

« Υπάρχει πλήρης διαστρέβλωση σε ότι σενάρια κυκλοφορούν ότι κλείνει το ΚΕΘΕΑ. Καμία θεραπευτική κοινότητα δεν κλείνει, δεν αλλάζει κανένα όνομα ούτε καταργείται, ούτε περικόπτεται η δυναμικότητα του κέντρου. Ίσα ίσα, ενισχύεται για πρώτη φορά το κέντρο με 46 άτομα μόνιμο προσωπικό, παραμένουν όπως λειτουργούσαν οι κοινότητες και οι όποιες συγχωνεύσεις γίνονται είναι σε καθαρά διοικητικό επίπεδο.

Τώρα αν φοβούνται κάποιοι ότι θα χάσουν επιδόματα που είχαν και δεν δικαιολογούνταν από τη θέση και το προσωπικό που είχαν στην ευθύνη τους, αλλά και επειδή άτομα που πρόσκεινται σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο το εργαλειοποιούνε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, εγώ λυπάμαι πολύ γι αυτό.

Όλος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε είναι fake news, πρόκειται για μια εσωτερική διαβούλευση του οργανισμού που δίνει τη δυνατότητα να αξιολογούνται οι υπεύθυνοι του κέντρου, κανείς δεν χάνει τη δουλειά του, καμιά κοινότητα δεν κλείνει.

Επιχειρήθηκε προπαγανδιστικά να καλλιεργηθεί η παρανόηση ενός κανονισμού που δίνεται στους εργαζομένους για διαβούλευση, και λανθασμένα άφησαν να εννοηθεί και να βγαίνει πολιτικό μήνυμα ότι δήθεν τέθηκε για διαβούλευση νομοσχέδιο το οποίο κλείνει το ΚΕΘΕΑ.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης