"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Λιβάγια για όλα: Την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, την πρόταση της ΣΠΑΛ και το συμβόλαιο που λήγει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Μάρκο Λιβάγια τόνισε πως είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο μέλλον του είπε ότι προτιμάει να βρίσκεται κάπου και να διεκδικεί τίτλους, παρά να παλεύει για τον υποβιβασμό

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάγια στην κροατική Sportske Novosti :

Για τη ρεβάνς με τον Άρη και τα δύο γκολ του που έστειλαν την ΑΕΚ στον τελικό

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος, είχαμε την τύχη που μας συνόδευσε. Στο 96ο λεπτό, σημείωσα αυτό το γκολ, πήγαμε παράταση και αργότερα ήταν σαφές ότι ήμασταν πιο προετοιμασμένοι από αυτούς, οπότε ολοκληρώσαμε εύκολα τη δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος, παίζω καλά για τρία χρόνια, έχω συνέχεια, το οποίο είναι το πιο σημαντικό πράγμα, είναι υπέροχο. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη όταν γνωρίζει την ατμόσφαιρα και τι λένε γι’ αυτόν».

Για το ενδεχόμενο να φύγει από την ΑΕΚ

«Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχουμε πέντε παιχνίδια πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας. Μετά τον κορονοϊό, όλα άλλαξαν, δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές, δεν αγχώνομαι. Είμαι χαρούμενος στην Αθήνα και την ΑΕΚ, η οικογένειά μου είναι εδώ, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Μόνο μια… τεράστια προσφορά θα μπορούσε να με κάνει να σκεφτώ περισσότερα».

Για το Κύπελλο και το Champions League

«Έχουμε δύο στόχους, δεν ξεχωρίζουμε κάποιον. Όταν παίζεις σε ένα μεγάλο κλαμπ, σαν την ΑΕΚ, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και θα πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Θα είναι αποτυχία αν δεν κάνουμε κάτι τέτοιο. Όλοι οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι «θερμοί», της ΑΕΚ είναι επίσης πολύ αφοσιωμένοι. Με έχουν αποδεχτεί από την πρώτη μέρα, με σέβονται, νιώθω ότι είμαι εδώ για δέκα χρόνια».

Για την Εθνική Κροατίας:

«Δεν ξέρω, αν ο προπονητής με παρακολουθεί πως παίζω στην Ελλάδα, ξέρει όμως τι μπορώ να κάνω. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να βοηθήσω».

Για την καριέρα του αυτή τη στιγμή

«Θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά και χειρότερη. Τι θα γινόταν αν είχα τραυματισμό; Παίζω και είμαι ικανοποιημένος. Για ορισμένα πράγματα νιώθω ένοχος, μερικά δεν μπορούσα να τα αντέξω, ωστόσο όλα πέρασαν. Αν ήμουν νεότερος σίγουρα δεν θα έκανα κάτι, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτό. Παίζω σε καλό επίπεδο, κέρδισα τον τίτλο με την ΑΕΚ. Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα, δεν μπορούσα ποτέ να σιωπήσω. Στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές δεν είναι καλό… το κάνετε λάθος».

Για την πρόταση της ΣΠΑΛ

«Είχα μια προσφορά (σ.σ ΣΠΑΛ), αλλά είναι καλύτερο να παλεύεις για τον τίτλο παρά για τον υποβιβασμό ή τη μέση της βαθμολογίας. Δεν είμαι ένας τύπος που μπορεί να είναι αδιάφορος, δεν κοιτάζω τα στατιστικά μου, η ομάδα μου είναι πάντα πρώτη. Καθώς δεν ήταν ποτέ επιτακτικό για μένα να πετυχαίνω γκολ».

Τη ζωή στην Αθήνα

«Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν ήμουν ποτέ λάτρης της νυχτερινής ζωής. Ούτε καν όταν ήμουν νεότερος. Δεν μου άρεσε αυτή η μουσική σε κλαμπ, techno και τα σχετικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης