"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Λογιάδης: “Έχει απαξιωθεί ο πυρήνας ζωής του ανθρώπου”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για τις επερχόμενες εκλογές αρχικά ο κύριος Λογιάδης είπε ότι “το σύστημα των Ευρωεκλογών όπως διεξάγεται στην χώρα μας θα πρεπε να είναι διαφορετικό και να εκλέγονται οι βουλευτές ανά Περιφέρεια.”

Αναφορικά με τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων ο Γιώργος Λογιάδης τόνισε : “Στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να προωθούμε σωστά τα προϊόντα που εξάγουμε στο εξωτερικό, αφενός γιατί μείναμε πίσω σαν λαός από την μία και από την άλλη γιατί και ως αγρότες δεν ξέρουμε τι ζητάει η αγορά. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ του κόσμου και του Ευρωβουλευτή όσον αφορά του στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε.”

Για το μείζον θέμα του τουρισμού στο οποίο και ο ίδιος έχει προσωπική άποψη καθώς ασχολείται επαγγελματικά, ο Γιώργος Λογιάδης υποστήριξε ότι πρέπει να αναδεικνύουμε τον τουρισμό καθώς από την χώρα μας ξεκίνησαν όλα και ειδικά στην Κρήτη όπου γεννήθηκε ο Ξένιος Δίας – όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. “Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός έχει πέσει γενικότερα παντού, όχι μόνο στην Κρήτη και την Ελλάδα. Κάτι που μπορεί να λυθεί όμως, αν δεν στηριζόμαστε μόνο στους Tour Operators. Για την εικόνα του τουρισμού όμως ευθύνεται και το γεγονός ότι δεν έχουμε πανεπιστήμια τουρισμού ενώ η κοινωνία το θέλει πια” ήταν τα λόγια το κυρίου Λογιάδη.

Όσον αφορά τον επικεφαλής της παράταξης “ΜεΡΑ25” Γιάνη Βαρουφάκη, ο Κρητικός επιχειρηματίας υπογράμμισε πως “ο κόσμος γνωρίζει πως στον Γιάννη έχουν φορτώσει αρκετά πράγματα καθώς δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ευρώ όμως ανέδειξε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δέχτηκε πιέσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την Κυβέρνηση”.

Τέλος έθιξε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα σύμφωνα με τα οποία “έχει απαξιωθεί ο πυρήνας της ζωής του ατόμου με αποτέλεσμα να βλέπουμε τροχαία και αυτοκτονίες. Υπάρχει έλλειψη προοπτικής κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνηδητοποιήσει μόνος του ο καθένας είπε χαρακτηριστικά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης