"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο γάλακτος της ΔΕΛΤΑ στο Ζάρκο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια δυσάρεστη είδηση αποκαλύπτει το ΖάρκοNow , καθώς όπως αναφέρει  το εργοστάσιο γάλακτος της Δέλτα, που εδρεύει εδώ και 15 χρόνια στο Ζάρκο, κλείνει  οριστικά λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας.
Το γεγονός αυτό σημαίνει ένα μεγάλο πλήγμα για την τοπική οικονομία του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς οι κτηνοτρόφοι και το προσωπικό που απασχολούνταν θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.
Οι εργαζόμενοι σήμερα δεν ξεπερνούν τους τρεις με τέσσερις και αυτοί βρίσκονται εκεί, προκειμένου να βοηθήσουν στην μεταφορά του εξοπλισμού σε αντίστοιχα εργοστάσια του ομίλου της ΔΕΛΤΑ.
Στο συγκερκιμένο εργοστάσιο απασχολούνταν περίπου 50 εργαζόμενοι μέχρι και το 2012 που ξεκίνησαν οι πρώτες απολύσεις και σταδιακά μέχρι και σήμερα πριν το επίσημο “κλείσιμο”ο αριθμός συνεχώς μειωνόταν.
Να θυμίσουμε ότι το Ζάρκο και η Κρήνη είχαν προβληθεί ιδιαιτέρως για τις ομορφιές τους και τα γαλακτοκομικά προϊόντας τους, μέσα από διαφημίσεις της ΔΕΛΤΑ όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιστεύω ότι πάντα η σωστή πληροφόρηση προέρχεται από σοβαρές πηγές και όχι από σχόλια που πιθανόν να κρύβουν δόλιες σκοπιμότητες.Η δημοσίευση σχετικά με τη Δέλτα στό Ζάρκο με λυπεί διότι δέν ισχύει.Μόνον οι αρμόδιοι μπορούν να εκφέρουν άποψη για το ζήτημα αυτό.
    Ευχαριστώ.Από τη Δέλτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης