"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

«Μάγεψαν» και τους Τρικαλινούς οι έφηβοι του Ζάρκου

lafarm

Σχετικά άρθρα

faytos

“Φως στο σκοτάδι” η παράσταση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Φαϋττός» που μάγεψε και καταχειροκροτήθηκε από το Τρικαλινό κοινό χθες βράδυ στο Πνευματικό

Κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Οι ερασιτέχνες-ταλαντούχοι νεαροί ηθοποιοί του Ζάρκου για ακόμη μια φορά άφησαν άφωνους  με το ταλέντο και την ερμηνεία τους τους δεκάδες τρικαλινούς που παρακολούθησαν την μουσικοθεατρική παράσταση. Στην εκδήλωση συμμετείχε εθελοντικά και το συγκρότημα “ερωσυτέχνες” που ταξίδεψε σε συνεργασία με τον δικό μας Γιάννη Κουκούδα με μουσικές νότες τους παρευρισκόμενους.

Να σημειωθεί πως την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Δημότσιος, Αναγνώστου, Μπαγιώτης και Κοσμάς σε μια ένδειξη πως η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα σε όποιες δράσεις γίνονται και προβάλουν το Δήμο μας. Τέλος και πιο σημαντικό, ήταν η κίνηση του Συλλόγου να συγκεντρώσει ένα χρηματικό, έστω και μικρό ποσό από την παράσταση και να το δωρίσει στο  σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα”.

Δείτε φωτογραφίες του ΖάρκοNow:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης