"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Μάκης Βορίδης από τα Τρίκαλα : Στόχος μας είναι να ενισχυθεί ο αγροτικός τομέας της χώρας, να αυξηθεί το εισόδημα των αγροτών και να συγκρατηθεί ο νέος πληθυσμός στον αγροτικό τομέα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην κατάμεστη από νεοδημοκράτες αίθουσα του Φρουριου στα Τρίκαλα μίλησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης . “Στόχος μας είπε ο υπουργός και θα τον πετύχουμε είναι να σταθούμε δίπλα στον κόσμο της αγροτιάς” .

Ο κ Βορίδης παρέστη στην εκδήλωση κοπής της καθιερωμένης πίτας, από τη ΔΗΜΤΟ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας την οποία οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης Κρανιάς και στην οποία παρέστησαν ο υφυπουργός Κώστας Σκρέκας , οι βουλευτές , οι πολιτευτές , ο αντιπεριφερειάρχης , δήμαρχοι του νομού , η ΝΟΔΕ και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανώσεων.

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης αναφέρθηκε στον απολογισμό των σημαντικότερων δράσεων που έχει επιτύχει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς επίσης και στους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης