"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δέκα ημέρες αγωνίας έζησαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα βλέποντας τον αγαπημένο τους παίκτη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας εξαιτίας της εκδήλωσης επιθυμίας να αποχωρήσει από το σύλλογο που γιγαντώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η σκληρή αναμέτρηση διοίκησης – παίκτη κορυφώθηκε την Παρασκευή με τον pulga να ανακοινώνει μέσω συνέντευξη (Goal) την παραμονή του στην Βαρκελώνη προκειμένου να αποφευχθεί μια σύγκρουση των δύο πλευρών στα δικαστήρια.

Ο Αργεντινός παραδέχθηκε ότι επιθυμία του ήταν να φύγει (πολύ πριν το τραυματικό παιχνίδι με την Μπάγερν), κρίνοντας ότι ο σύλλογος δεν καλύπτει αγωνιστικά τις φιλοδοξίες του ωστόσο, η επιθυμία της οικογένειάς του να μείνει στη Βαρκελώνη και κυρίως η άρνηση των «μπλαουγκράνα» να τον αποδεσμεύσουν με λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ δεν του άφηνε άλλη επιλογή.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Μέσι

AP Photo/Emilio Morenatti
  • Όταν ενημέρωσα τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου για την επιθυμία μου να φύγω, ήταν ένα σκληρό δράμα. Όλη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, τα παιδιά μου δεν ήθελαν να αφήσουν την Μπαρτσελόνα, ούτε ήθελα να αλλάξουν σχολεία. Όμως κοίταξα παραπέρα και θέλω να ανταγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να κατακτώ τίτλους, να διεκδικώ το Champions League. Μπορείς να το κερδίσεις ή να το χάσεις, επειδή είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πρέπει να το διεκδικείς.
  • Πίστεψα και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμουν ελεύθερος για να φύγω, ο πρόεδρος πάντα έλεγε πως στο τέλος της σεζόν θα μπορούσα να αποφασίσω αν θα έμενα ή όχι. Τώρα στηρίζονται στο γεγονός πως δεν τους ενημέρωσα πριν από τις 10 Ιουνίου, όταν εκείνη την περίοδο ακόμη παλεύαμε στη La Liga, εν μέσω μίας απαίσιας εποχής κορονοϊού, ο οποίος άλλαξε ολόκληρη τη σεζόν. Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα μείνω στην ομάδα. Τώρα, πρόκειται να συνεχίσω στον σύλλογο γιατί ο πρόεδρος μου είπε ότι ο μοναδικός τρόπος για να φύγω ήταν η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.
  • Υπήρχε άλλος τρόπος, ήταν να πάμε στα δικαστήρια. Δεν θα πήγαινα ποτέ στα δικαστήρια απέναντι στην Μπαρτσελόνα διότι είναι ο σύλλογος που αγαπώ, που μου έδωσε τα πάντα από τη στιγμή που έφτασα. Είναι ο σύλλογος της ζωής μου, έκανα τη ζωή μου εδώ.
  • Η Μπάρτσα μού έδωσε τα πάντα και έδωσα τα πάντα. Γνωρίζω πως ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάω την Μπάρτσα στα δικαστήρια.​​​​Αγαπώ την Μπαρτσελόνα και δεν θα βρω καλύτερο μέρος πουθενά αλλού. Παρόλα αυτά, έχω το δικαίωμα να αποφασίζω. Πήγαινα να βρω νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Και αύριο θα μπορούσα να γυρίσω, επειδή εδώ στην Βαρκελώνη έχω τα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης