"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Μίσθωση οικιών για πρόσφυγες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας συνεδριάζει την Τρίτη 25 Απριλίου στις 7 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν τα θέματα: Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στο πρόγραμμα “Παροχή στήριξης στην Ελλάδα για την υλοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης και την αύξηση της ικανότητας υποδοχής αιτούντων άσυλο” της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Έγκριση έναρξης διαδικασίας διαγωνισμού κάτω των ορίων με θέμα “Προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου” για το σχολικό έτος 2017 – 2018.

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας ΟΤΑ Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. περί Κατάρτισης Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος (ΣΔΑΕΚ) και Οργάνωσης και Υλοποίησης Δράσεων Προβολής και Δημοσιότητας στο Πλαίσιο της Συμμετοχής του Δήμου στο Σύμφωνο Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια.

Έγκριση Προγραμματικής σύμβασης με το Υ1111ΟΑ για το έργο “Ολοκλήρωση ανοικτού κολυμβητηρίου Αθλητικού Κέντρου Νέας Πολιτείας”. Τροποποίηση της 347/31-5-2016 ΑΔΣ περί έγκρισης προγραμματικής σύμβασης με τίτλο “Μελέτη και Κατασκευή Κτιρίου Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ)”.

Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικής Ενότητας Λάρισας”.      Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Κρασπεδόρειθρα και υποδομή 4ης Δημοτικής Κοινότητας”. Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Κατασκευή φωτισμού σε πλατείες – πάρκα του Δήμου Λαρισαίων”.

Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Πλακοστρώσεις πλατείας Κουτσόχερου”. Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Αγροτική οδοποιία”. Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Πλακόστρωση και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στη Δ.Κ. Κοιλάδας”. Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου “Πλακόστρωση πλατείας Κοσμά Αιτωλού στο Ελευθεραί”. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου “Τσιμεντοστρώσεις 3ης Δημοτικής Κοινότητας”.

Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου “Κατασκευή κρασπεδόρειθρων στην Τ.Κ. Λουτρού”. Έγκριση οριστικής παραλαβής της μελέτης “Επικαιροποίηση μελετών και σύνταξη προϋπολογισμού Η/Μ εγκαταστάσεων” του έργου “Προσκήνιο Πολιτισμού στη Λάρισα (Β’ φάση)”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης