"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Μαδούρο για Τραμπ: Έχει δώσει εντολή να με δολοφονήσουν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Βέβαιος ότι ο ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση και τη μαφία να τον δολοφονήσουν, δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο.

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τόνισε ότι, αν κάποια μέρα του συμβεί κάτι, οι υπεύθυνοι θα είναι σίγουρα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός ομόλογός του, Ιβάν Ντούκε. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου. Είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή «μαφία», να με δολοφονήσει. Εάν μου συμβεί κάτι κάποια μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε θα είναι υπεύθυνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο.

Ο προεδρος της Βενεζουέλας εξέφρασε ωστόσο τη βεβαιότητα ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του μπορούν να τον προστατέψουν. «Με προστατεύει ο λαός της Βενεζουέλας. Έχουμε εξαιρετική υπηρεσία πληροφοριών» ανέφερε ο Μαδούρο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μαδούρο εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον εμποδίζει τον Τραμπ από το να μιλήσει απευθείας με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, παρότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να επικοινωνήσει με τον Αμερικανό ηγέτη. «Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώ να ανοίξω διάλογο σε προσωπικό επίπεδο. Όμως ο Μπόλτον δεν θέλει να συμβεί αυτό και εμποδίζει τον Τραμπ να δεχτεί. Αυτές τις πληροφορίες έχω» εξήγησε ο Μαδούρο. Ο Μαδούρο δήλωσε ακόμα πως είναι έτοιμος για διαπραγμάτευση με την αντιπολίτευση, με τη συμμετοχή διεθνών μεσολαβητών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης