"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

«Μας γάζωσαν με σκυλάδικα»…..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγγραφέας που επισκέφτηκε την πόλη μας για να πάρει μέρος στην παρουσίαση βιβλίου του, αναφέρθηκε με γλαφυρό τρόπο στην εμπειρία του ταξιδιού του με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που τον μετέφερε στα Τρίκαλα. «Μας γάζωσαν με σκυλάδικα», είπε.

Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, θα πει κάποιος. Όταν όμως τα τραγούδια που επιλέγεις δεν τα ακούς μόνος σου, στο σαλόνι του σπιτιού σου, αλλά τα ακούνε, αναγκαστικά, οι άνθρωποι που μεταφέρεις με το μέσο δημόσιας συγκοινωνίας που οδηγείς, τότε θα πρέπει να φροντίζεις ώστε οι επιλογές σου να έχουν κάποιο μίνιμουμ ποιότητας και καλού γούστου.

Επειδή όμως αυτό προϋποθέτει ένα απόθεμα ευρύτερης παιδείας που είναι και το ζητούμενο της εποχής διότι αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία, καλό θα είναι τα Κοινά Ταμεία Εισπράξεων Λεωφορείων (Κ.Τ.Ε.Λ.) ως οργανωμένες μεταφορικές επιχειρήσεις να αναθέσουν αυτό το έργο σε ειδικούς.

Η πρότασή μου είναι η συγκεκριμένη εργασία να ανατεθεί από το ΚΤΕΛ Τρικάλων στους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας. Αυτοί μπορούν να φτιάξουν συλλογές με τραγούδια και μουσική που και το καλό γούστο θα σέβονται και την ποιότητα θα υπηρετούν και τον πολιτισμό της χώρας μας θα αναδεικνύουν.

Έτσι το ταξίδι με λεωφορείο θα γίνει ευχάριστο και θα υπηρετεί ταυτόχρονα έναν διττό σκοπό: αφενός της μετακίνησης του επιβατικού κοινού και αφετέρου της γνωριμίας του με την αμύθητη κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού.

η εικόνα προφίλ του Kostas Tsogias

Κώστας Τσόγιας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης