"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Μα γιατί η Κατερίνα Παπακώστα και ο Θανάσης Λιούτας δεν παίρνουν θέση για τις ανεμογεννήτριες στον Ασπροπόταμο ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός ότι τοπικές κοινωνίες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, τοπικοί φορείς και συλλογικότητες έχουν ξεσηκωθεί για τις ανεμογεννήτριες, οι βουλευτές της ΝΔ Θανάσης Λιούτας και κατερίνα Παπακώστα εξακολουθούν να παραμένουν ατάραχοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπερ των ανεμογεννητριών έχουν ταχθεί ο υφυπουργός Κώστας Σκρέκας και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ενώ ατάραχος παραμένει και ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Κατά έχουν ταχθεί ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος , ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης , ο δήμαρχος Καλαμπάκας Θοδωρής Αλέκος , επίσης Λαϊκή Συσπείρωση , η Νομαρχιακή του Σύριζα, το ΚΙΝΑΛ , ενώ ατάραχη παραμένει η ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Δεν θα πρέπει η κ. Παπακώστα και ο κ. Λιούτας να πάρουν θέση , είτε υπέρ , είτε κατά των ανεμογεννητριών.

Απλά πράγματα

Να πάρουν θέση για το θέμα των αιολικών πάρκων ακόμη και σε περιοχές NATURA που προβλέπεται για τα ορεινά του Δήμου Πύλης;

Δεν τους αφορά η επίδραση στο φυσικό περιβάλλον, η βιοποικιλότητα, η ζημιά των δασών και η βάναυση αλλοίωση του τοπίου ;

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αντιδράς σε μια κατάσταση, όταν τα συμφέροντα, οικονομικα΄και πολιτικά ει΄ναι κοινά. Πολλά τα λεφτά φίλε. Και οι άνθρωποι αυτοί, χωρίς κάποιο προσόν, χάρισμα ή κάτι που τους κάνει να ξεχωρίσουν, όταν έγιναν βουλευτές με κάθε τρόπο, θακοιτάξουν να τα αρπάξουν, δεν έχουν μέλλον στην πολιτική σκηνή, ότι προλάβουν.

  2. Που να προλάβουν ο ένας είναι σαν τον Μητσάρα των γηπέδων που τρέχει σε ακτίνα 500 Km από τα Τρίκαλα για να φωτογραφηθεί δίπλα σε πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ σε κάθε περίσταση η δε άλλη τον ακολουθεί.
    Η αγωνία βλέπετε μήπως και γίνουν ξαφνικά εκλογές και ποιός θα φάει τη θέση του άλλου αν σφίξουν λιγάκι τα πράγματα.
    Άσε που έχουν να γράφουν και από ένα δελτίο την ημέρα όπου πάνω κάτω εμφανίζονται να είναι σχεδόν υφυπουργοί.
    Κρίμα αν σκεφτείς ότι είναι νεαρά άτομα και οι δύο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης