"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Μα τι ανακατωσούρα είναι αυτή στο νοσοκομείο ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κλήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ για διευκρινίσεις σχετικά με οικονομικό τους θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες.

Η δωρεά και η υψηλή αμοιβή του δικηγόρου, χωρίς τη συναίνεση των εργαζομένων είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση του αρχικού διεκδικούμενου ποσού, περίπου στο 50%.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν άγνοια για την όλη διαδικασία της δικαστικής διεκδίκησης και ζήτησαν εξηγήσεις από το μέλος του Δ.Σ. που είχε αναλάβει αποκλειστικά την εκπροσώπησή τους.

Οι απαντήσεις δεν κατάφεραν να πείσουν με αποτέλεσμα να τεθούν θέματα αδιαφανούς διαδικασίας, αμφισβήτησης των υπογραφών και ελλιπούς ενημέρωσης.

Όλα αυτά προκάλεσαν αναστάτωση με τους 3 εκπροσώπους
της υπόθεσης να αποχωρούν χωρίς να δώσουν τις απαιτούμενες εξηγήσεις και τα μέλη να απαιτούν άμεση εισαγγελική παρέμβαση.

Να επισημάνουμε ότι το νεοσυσταθέν (προ 3μήνου) Προεδρείο του Συλλόγου, ουδεμία ανάμειξη και ευθύνη εκπροσώπησης έχει με τη συγκεκριμένη δικαστική διεκδίκηση, έχει όμως χρέος ν προστατεύει τα μέλη του και να προσπαθεί για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Γιατί έτσι λειτουργούσε το σύστημα από πολύ παλιά, με αδιαφάνια, με απαξίωση και με ευτελείς συμβιβασμούς. Με 5 -10 να ελέγχουν και οι υπόλοιποι να πίνουν το νερό της λήθης στο όνομά τους. Αρνούνται οι εργαζόμενοι να υιοθετήσουν τακτικές που γεννήθηκαν και άνδρωσαν σε εποχές ακολασίας. Αρνούνται να γυρίσουν πίσω!!!

  2. Υπάρχουν και κάποιοι με .. Ματσούκι , που προτρέπουν την επόμενη κυβέρνηση να συνεχίσουν το έργο του Παρθένου και των συνεργατών του ( με τη συμπαράσταση του ΣΑΚΗ .βεβαιως , βεβαίως )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης