"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Μεγάλη επιτυχία σπουδαστων του “ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» στις πανελλήνιες εξετάσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

            Με απόλυτη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης των Πανεπιστημίων. Συγκεκριμένα:

 

Ο σπουδαστής του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» Αργυρίου Παναγιώτης του Ελευθερίου, αριστεύσας στο ειδικό μάθημα της Αρμονίας, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1η σχολή προτίμησης). Ο Π. Αργυρίου ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στη σχολή Κρουστών Συμφωνικής Ορχήστρας. Σπούδασε, επίσης, Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο. Τον Ιούνιο του 2012 έλαβε πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Στον διαγωνισμό της Yamaha Music Foundation of Europe 2013 στα Κρουστά Συμφ. Ορχήστρας προκρίθηκε στους επτά καλύτερους πανελλαδικά. Είναι απόφοιτος του Μουσ. σχολείου. Συνεχίζει τις σπουδές του στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στη σχολή Κρουστών Συμφ. Ορχήστρας και Ανωτ. Θεωρητικών.

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» Γκουγκουστάμου Ειρήνη του Κων/νου,αριστεύσασα στο ειδικό μάθημα των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (1η σχολή προτίμησης). Η Ε. Γκουγκουστάμου ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» σε μικρή ηλικία στο τμήμα Βασικής Μουσικής Αγωγής. Σπούδασε Βιολί, Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο. Τον Ιούνιο του 2013 έλαβε πτυχίο Ειδ. Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Είναι απόφοιτη του Μουσ. σχολείου. Συνεχίζει τις σπουδές της στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στο Βιολί, Μονωδία και Ανώτ. Θεωρητικά.

Ο σπουδαστής του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ» Στεργιαρόπουλος Κλεομένης του Βασιλείουεισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1η σχολή προτίμησης). Ο Κ. Στεργιαρόπουλος ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στην ηλικία των 14 ετών και σπούδασε Κλασική Κιθάρα, Θεωρητικά και Σαξόφωνο, καθώς επίσης και αλτικόρνο ως μέλος της Φιλαρμονικής του Ωδείου. Είναι απόφοιτος του 4ου Γεν. Λυκείου. Συνεχίζει τις σπουδές του στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» στην Κλασική Κιθάρα και Ειδ. Αρμονίας.

Οι επιτυχόντες είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας Δωματίου, των KasiolaVoices, της Νεανικής Χορωδίας, της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αν. Κασιώλα), και έχουν λάβει μέρος σε πλήθος συναυλιών και σεμιναρίων.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους αποτέλεσε η παράλληλη παρακολούθηση του εξειδικευμένου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝτου «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τ. ΚΑΣΙΩΛΑ», το οποίο από τη στιγμή της λειτουργίας του έχει να επιδείξει αριστεύσεις στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και του Dictée- Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και πρώτες θέσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια πανελληνίως. Το σχολικό έτος 2013-14 δίδαξαν η καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου κ. Αναστασία Κασιώλα, ο καθηγητής ΑνωτΡΙΚΑΛΩΝ Τ.  νωτ. επιμελήτρια Ανωτ.με υποτροφέρων Θεωρητικών του Ωδείου κ. Παύλος Σπυρόπουλος και, στα σεμιναριακά μαθήματα – γενική επίβλεψη, η διευθύντρια σπουδών του Ωδείου και υπεύθυνη της Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών κ. Μαρκέλλα Τσούβα.

FOTO 1_ARXEIO_KASIOLA_IMG_5155
Π. Αργυρίου ερμηνεύοντας έργα για σόλο τυμπάνια το 2013.
FOTO 2_ARXEIO_KASIOLA_7_10
Η Ε. Γκουγκουστάμου σε συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα».
FOTO 3_ARXEIO_KASIOLA_IMG_2042 2
Κ. Στεργιαρόπουλος στις Μουσικές Επιδείξεις 2013 του Ωδείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης