"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Μεγάλο φαβορί η Σοφία Σακοράφα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ – Υποψήφιος με την παράταξη της ο Δημήτρης Χαχάμης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον στον στίβο έχει μετατοπιστεί στα διοικητικά του ΣΕΓΑΣ και στις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για τις 20 Μαρτίου.

Στις εκλογές την προεδρία θα διεκδικήσουν δύο παλιές μεγάλες αθλήτριες, η Σοφία Σακοράφα και η Τασούλα Κελεσίδου, κάτι που σημαίνει ότι όποια και από τις δύο να αναδειχθεί νικήτρια, η αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας θα έχει για πρώτη φορά στην ηγεσία της μία γυναίκα.

Η σπουδαία διαδρομή της Τρικαλινής Σοφίας Σακοράφα στους παγκόσμιους στίβους, αλλά και η λαμπρή συνεχόμενη παρουσία της στους κοινωνικούς αγώνες την καθιστούν φαβορί της αναμέτρησης.

Υποψήφιος με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα είναι και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων, Δημήτρης Χαχάμης. Πολύ μεγάλη η προσφορά του στον Τρικαλινό αθλητισμό , άνθρωπος με αρχές και αξίες, αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση να είναι υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα.

Μεγάλη τιμή για τα Τρίκαλα – Βραβεύονται οι δύο παγκόσμιοι Τρικαλινοί  πρωταθλητές Σοφία Σακοράφα και Χρήστος Παπανικολάου – ΤΡΙΚΚΗPress – Τα νέα  των Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης