"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Μετάνοιωσε ο Παπαστεργίου : “Κακώς η ΚΕΔΕ δέχθηκε να τρέξει τον διαγωνισμό για τις μάσκες”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για το τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την προμήθεια αρχικώς και στην συνέχεια με την διανομή και καταλληλότητα των υφασμάτινων μασκών στα σχολεία όλης της χώρας, μίλησε σήμερα στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως: 

« Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι κάναμε έναν απίστευτο αγώνα να παραδώσουμε μάσκες σε όλη τη χώρα βάσει των προδιαγραφών που μας έδωσε το Υπουργείο Υγείας μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών. Γι αυτό και παραδέχθηκε το Υπουργείο Υγείας ότι υπάρχει λάθος στη συγγραφή των προδιαγραφών από τη μεριά τους, δεν φταίει σε κάτι η ΚΕΔΕ.

Εμείς δεχθήκαμε, κακώς κατά τη γνώμη μου, να τρέξουμε το διαγωνισμό. Το πρόβλημα το οποίο προέκυψε χαλάει όλη την εικόνα και την προσπάθεια που κάναμε ως ΚΕΔΕ να φτάσουμε παντού και να ανοίξουν τα σχολεία, γιατί αν δεν το κάναμε εμείς δεν θα άνοιγαν τα σχολεία.

Από τη μια μεριά μέσα μου λέω ότι καμιά φορά δεν χρειάζεται να…’σηκώνεις πάντα το χέρι’, αλλά από την άλλη σε δύσκολες καταστάσεις εκεί που πρέπει να βάζουμε πλάτη, να το κάνουμε.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης