"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Μετά τον σάλο, ακυρώθηκε η εκδήλωση με Άδωνη που είχε εισιτήριο 10 ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η «πρωτοποριακή» εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία είχε ως ομιλητή τον Άδωνη Γεωργιάδη και εισιτήριο 10 ευρώ, έλαβε… τέλος, πριν καν αρχίσει, μετά τον σάλο που προκάλεσε, αλλά και το πλήθος αρνητικών σχολίων τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στη «γαλάζια Ιερουσαλήμ».

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ του messiniapress.gr, το οποίο αναφέρει και δύο εκτιμήσεις για τα αίτια της ακύρωσης. Η πρώτη έχει να κάνει με εσωκομματικούς λόγους, καθώς οι σχέσεις του «τριγώνου» Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη και Αντώνη Σαμαρά έχουν διαταραχθεί εδώ και καιρό, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με τη γκάφα της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία λειτουργώντας πέρα από κάθε λογική, επέλεξε να επιβάλει εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση.

Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει επίσημα ανακοίνωση περί ακύρωσης της εκδήλωσης από τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία να περιγράφει τους λόγους για μια τέτοια απόφαση.

Πάντως, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βρεθεί μια «βολική» δικαιολογία, όπως για παράδειγμα οι προσυνεδριακές διαδικασίες της ΝΔ…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης